Laksetatar

Laksetartar

Laksetartar

Min forret nytårsaften 🎉 var laksetatar, stærkt inspireret af madbandittens udgave. Der var dog bare nogen enkelte ting jeg ikke havde, og så måtte jeg være lidt kreativ. Den kom til at bestå af følgende :

1 tsk sennep

2 spsk creme fraiche 38%

1 avocado

1 tsk tørret dild

1 tsk tørre timian

ca. 100 gr. Røget laks

1 lille skalotteløg

Du gør sådan: 

Mos din avokado og rør alle tingene i, sæt det i køleskabet i minimum en halv time og anret det så på din tallerken. Jeg havde pyntet lidt og lagt det på en bund af iceberg salat, nogen enkelte rejer som jeg havde stjålet fra Bos forret, samt nogen coctailtomater. Det var en stor portion, og jeg havde rigeligt til dagen efter. Der må derfor være til to i denne opskrift.

image

Der findes så mange udfordringer man kan deltage i på Facebook, og de er alle om mere motion. Jeg kunne godt tænke mig en grøntsags udfordring. Vil du være med ?  Jeg synes det kniber med at få grøntsager ind i alle vores måltider, men kunne enormt godt tænke mig at gøre mere ved det. Måske hvis vi byder ind med ideer og fortæller hvad vi har af planer for middagen i dag, i morgen osv. ? Kunne det være en idé ?

Jeg lægger ud med min middagsplan for i aften. Kommer her :

Gryderet med pølser 🙂

Der skal være fløde i samt tomater, løg, hvidløg, tomatpuré, og røget paprika. Ved siden af skal vi have broccoli og gulerødder.

Det er da en start, ikk´? Hvad skal du/ I have ?

God søndag.

PUU HAA nu starter virkeligheden i morgen, back to work 😝😄

 

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *