Hjem Hverdagen Chorizosuppe

Chorizosuppe

af Linda

I går fik jeg et spørgsmål vedr.mit fravær her på bloggen. Og det er rigtigt at jeg ikke har været aktiv her i to måneder. Jeg sagde at det skyldes travlhed, men der er nok mere tale om et valg af prioritering.  Jeg startede året med at få nye chefer på mit arbejde og der var lidt ændringer. Alt er godt og det kører bare derudaf nu,men jeg brugte en del energi på spekulationer vedr.fremtiden og job. Og for en måned siden flyttede min datter og hendes familie ind hos os, så nu er vi en familie mere. Min datter og hendes kærestes lejlighed er under renovering og det var ikke længere til at holde ud at være der under byggeriet, og da vi har plads nok valgte vi at de kunne bo her indtil byggeriet er færdigt. Det er ikke spor sjovt at bo i byggerod med to børn. Så nu er det et stor-familie hus jeg har og det er SÅ hyggeligt <3 Jeg vågner hver morgen til mit barnebarns pludren og søde lyde. Happy happy.

Nok om det og tilbage til mad. I fredags lavede jeg en meget velsmagende suppe, måske ikke lige det min mand forbandt med et lækkert fredags måltid og en romantisk aften for to, men sådan blev det.  I suppen var der chorizo pølse, røget paprika, hvidløg, hakkede tomater, frisk spinat og grøntsagsbouillon. Jeg toppede med 38% creme fraiche. Det var en super lækker suppe fyldt med god smag. Næste gang vil jeg vælge den som en forret, for jeg synes hurtigt jeg blev sulten igen, og det er jeg ikke vant til. Jeg kan jo snildt gå 5-6 timer før jeg tænker på mad igen, og det er dejligt befriende. Man kunne også vælge at komme kød i eller andet mættende fyld.

Chorizosuppe

Chorizosuppe

Jeg kan også forstå at der er nogen som har skrevet til mig her på bloggen men som ikke har fået svar. Jeg forstå ikke hvorfor jeg ikke modtager de beskeder, men kan I ikke henvende jer på Facebook hvis ikke I hører fra mig ? Det er muligt at skrive en besked hvis ikke man bryder sig om at alle kan følge med i de spørgsmål/kommentarer man nu har. Jeg svarer hurtigst muligt.

Jeg laver mad og eksperimentere hver dag, også selvom det ikke bliver vist hverken på Facebook eller her på bloggen, så meld endelig tilbage med gode ideer og input hvis du har lyst.

Nu vil jeg vende tilbage til min morgenmad. Jeg har lavet pandekager af hytteost, æg, HUSK og kardemomme. De er så super nemme at lave og så går det også stærkt, og det er en kombination jeg godt kan lide. Senere vil jeg lave bananpandekager for jeg har to kedelige bananer liggende som skal bruges i dag ellers er de lige til at smide ud.

Jeg havde mega travlt i køkkenet i går, jeg fik bagt chokoladekage (som kommer her i nær fremtid), kerneboller med chokolade, spinatboller, kyllingetærte, og indisk simreret. Pyyy det var mange timer i køkkenet, men jeg skal have maden med på vores næste rejse og jeg ved at jeg vil sætte pris på det efter en lang dag på ski.

Tuttelu herfra 🙂

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker