Brød helt uden mel og sukker

Annonce. Brød helt uden mel og sukker er lige sagen at komme under en velsmagende rejemad. Dette brød bagte jeg i går og det blev overraskende godt. Jeg vil mene at man kan bruge det til alt slags pålæg, og også bare med smør på. Prøv engang.

Opskiften kommer her :

8 æg

3 dl. Hytteost

60 gr.smeltet smør

3 dl. Hjemmelavet mandelmel (alternativt kan du bruge sesammel)

1 1/2 dl. Kokosfibre

1 dl. Sesamfrø

4-5 tsk. HUSK

2 tsk. Bagepulver

2 tsk salt.

1 æggeblomme til pensling og sesamfrø til at toppe med.

Fremgangsmåde : 

Blend klumperne ud af hytteosten og bland æggene med i. Smelt smøret og tilsæt det i din dej. Kom nu resten af tingene i og rør godt rundt. Stil dejen til side og tænd din ovn på 190*.  Find din rugbrøds form frem (jeg bruger en i silikone) Når dejen har stået i cirka 10 minutter kommer du den i din form og pensler med en æggeblomme, og topper med sesamfrø.

Brødet skal have 35 minutter til det har fået en fin gylden farve. Lad det køle af på en rist, og vupti du har et super lækkert brød med sprød kant. Nam nam.

Rigtig dejlig søndag.

image

image

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *