Tid til at bage lidt til fryseren

Fire fridage i rap, var hvad mange havde, da kristihimmelfart faldt i sidste uge. Jeg arbejde dog fredag, men var stadigvæk ikke helt på toppen ovenpå min forkølelse,så jeg aflyste aftenens hyggekomsammen med vennerne.
Lørdag gik turen til Bilka og indkøb af div grøntsager og krydderurter til vores højbed. Jeg skulle også købe min fars gave, han har fødselsdag 2 pinsedag og bliver 70 år.

Samme lørdag fik jeg bagt lidt til fryseren, jeg synes det er rart at have noget jeg bare kan tage ud når lejligheden byder sig. Jeg bagte to grøntsags”rugbrød” De gør sig bedst efter en lang tur på brødristeren, men så er de til gengæld også lækre og meget sunde. Det er en super måde at få lidt ekstra grønt. Jeg bruger dem både som morgenmad og frokost. Jeg kan også have dem som tilbehør til min aftensmad. Du kan bruge alle slags grøntsager, og vælger selvfølgelig dem du bedst kan lide. Du kan se dem her 👇

Lækre og sunde brød

Lækre og sunde brød

Jeg bagte også en bountykage,den smuldrede en del, men smagen fejlede ikke det mindste 😋 Min mand siger man kun kan spise et lille stykke og så har man fået nok, men jeg klarede snildt et stort stykke. Vores gæster var også begejstret og spiste hvad de fik serveret. Se lige hvor flot den var 👇

Mums siger jeg bare

Mums siger jeg bare

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *