Nyt look her på familiefristelser

image

Jeg er ved at lave en make-over her på bloggen. Jeg er ikke kommet helt heldig af fra start, men arbejder på at få forsiden gjort pænere. Lige nu mangler jeg den nødvendige viden og afventer svar via mail.  Det er mest her på forsiden, faktisk kun selve min “header” der efterlader sig meget at ønske. Men fortvivl ikke, for jeg tror at hjælpen er lige om hjørnet.

I ventetiden kan du nyde at det skulle være nemmere nu at navigerer rundt på siden. Hvis du har forslag til forbedringer må du endelig byde ind. Jeg ved at nogen har eftersøgt et søgefelt. Det har der faktisk hele tiden været, men jeg håber at det er mere tydeligt nu.

Nu vil jeg hoppe tilbage under dynen, for jeg er vist ramt af den samme virus som resten af Danmark. Øv bøv, og så lige hvor man har lang weekend og solen skinner. Kryds fingre, sammen med mig, for at jeg har det bedre i morgen, for jeg har en del der skal laves i køkkenet, og gaver der skal købes.

Min yngste søn bliver 13 og mit barnebarn kan fejre sin allerførste fødselsdag. Så I kan nok se at der er en del at fejre inden for ganske kort tid. 🙂

Andre skønne indlæg i denne stil

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *