Hvad er LCHF ? Ny livsstil.

Oh yes, rigtig mad

Oh yes, rigtig mad

LCHF er, for mig, vejen frem. Jeg har aldrig haft det bedre, og den ro man får i kroppen 💝 årh mand-det er det bedste !
Ved en kostændring til LCHF, spiser du få kulhydrater og en højere andel af fedt.
Når man som mig har en mave,der i forvejen siger nej tak til gluten, var overgangen til LCHF, a piece of cake.

Kornprodukter, sukker og stivelse er ikke en del af LCHF.

Kulhydrater omdannes til sukker i kroppen og det har vi ikke brug for i SÅ stort omfang. Der er også kulhydrater i grøntsager,  men jeg er ret sikker på, at du når at få kæbegalop inden du kommer op på “for mange”. Jeg spiser så mange grøntsager som muligt uden, overhovedet, at tænke på kulhydrat indholdet.

På LCHF siger du ja tak til ;

Alt slags kød, fisk og skaldyr, æg, grøntsager(mest dem der vokser over jorden) naturligt fedt-også fra smør, fede mejeri produkter, nødder og kerner og bær.
På LCHF siger du nej tak til ;

Sukker, alle kornprodukter, margarine og industrielt forarbejdede olier, light produkter og kunstige sødemidler, samt øl.

Når du ikke længere spiser en kost der er domineret af kulhydrater, men nu af fedt, vil det være fedt som er dit brændstof og energikilde. Det vil sige at når du ligger på sofaen om aftenen så forbrænder du fedt, helt uden at røre en finger 👍 fedtet sætter sig ikke på din krop som før, men forbrændes helt automatisk. Det betyder så,at du skal sørge for at få rigeligt med fedt ! Og det, mine damer og herrer, var det allersværeste for mig 😅 Jeg har i mange år været vældig fedt forskrækket,  og har altid sørget for at spise fedtfattigt med masser af grove kornprodukter. Nu skulle jeg spise smør, fede saucer og mejeriprodukter-fløde😃 og bacon, helt uden dårlig samvittighed. Jeg må tilstå én ting,-det virker ! Virkelig ! Jeg har aldrig i mit liv fået sådan en ro i kroppen, og været mæt SÅ længe. Wauw siger jeg bare.

Husk det rigtige fedt 😜

Husk det rigtige fedt 😜

Hvis du vil vide mere om LCHF så har “dronningen af LCHF” en super side med alt hvad du behøver at vide Her

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *