Hjem Fødselsdag Kians 12 års fødselsdag

Kians 12 års fødselsdag

af Linda

12 års fødselsdag 😀
Kian blev 12 år i torsdags, men der var han på Bornholm på lejrskole med klassen og vi måtte undvære hans selskab.
Tilgengæld gav vi den gas med favotirretter, yndlingsdesserter, gæster og gaver om lørdagen.
Som altid skulle jeg tænke lidt over hvad der skulle serveres, men da vi valgte at invitere vores gæster til kl.14:30 blev det til en let anretning af brød, både rugbrød og franskbrød, og ost og pølser. Jeg havde bagt stenalderbrød og Chia knækbrød som alternativ til de almindelige brød produkter.  Jeg havde været en tur til Valby Langgade hvor den skønneste ostehandler holder til. Her købte jeg ind til vores ostebord og valgte både skæreost, flødeost (Kians farvorit er chili smøreost) lagret chili cheddar, Saint agur, gamle Olé (til gæsterne) og
prima Donna. Af “pølser” købte jeg italiensk hvidløgspegespølse,oksespegepølse,og rullepølse. Jeg smuttede i Fakta efter kyllingepålæg i skiver, da jeg ved min datter foretrækker denne slags.
Til kaffen fik vi Kians farvorit nr.1,Tiramisu, som min skønne svigerdatter havde lavet. Den var en stor succes. Kian måtte naturligvis tage en Lactrase pille, da kagen var lavet på alm ingredienser. Jeg havde lavet en rutebils lagkage på laktosefri fløde, og en chokoladekage samt kokoskugler helt uden mel og sukker. Mums! siger jeg bare.

2 comments
0

Du vil måske også synes om dette

2 comments

Dianna maj 19, 2015 - 4:08 am

Måske man kan bede om en opskrift eller evt et oplæg om de lækre kokoskugler uden mel og sukker?😀👏🏼

Reply
Advokadofyrensballondans maj 19, 2015 - 4:55 am

Ja det kan du tro Dianna, de var også virkelig lækre 😋 Jeg vil forsøge at få opskriften på i aften 👍

Reply

Skriv dine tanker