Hjem Hverdagen Ændringer på familiefristelser

Ændringer på familiefristelser

af Linda

PicMonkey Sample

Så er det lykkes at finde en ny forside til familiefristelser med både nyt foto og ændringer i farverne. Kan du lide det ? Er teksten til at se og læse ? Jeg arbejder videre på sagen, for jeg kunne godt tænke mig et bedre billede men synes alligevel, at det jeg har fundet meget godt illustrerer den ro det kræver for mig at finde overskud til alle mine gøremål i hverdagen. Indimellem kryber jeg ind i min hule og har brug for at der er ro og plads til at jeg kan være alene med alle mine tanker. Jeg finder ud af hulen igen, som regel er jeg væk, rent mentalt, i 1-3 dage, men jeg går fuldstændigt ned i tempo og humør og går bare rundt i min egen lille lukkede verden. Introvert side af mig som kræver min fulde opmærksomhed en gang eller to om måneden. Jeg trækker mig fra det sociale og vil egentligt bare have lov til at tulle rundt for mig selv. Det gode ved det er at jeg finder overskud og energi i min hule. Jeg får ideer til opskrifter og bliver mere glad igen efterfølgende.  Men det kan være svært for min nære omgangskreds at forstå den ændring med min personlighed der står på i de dage, og jeg har så frygtelig svært ved at forklare hvad det er der sker og hvorfor, for jeg ved det ikke selv. Men jeg ved at det går over af sig selv, man skal bare lade mig være.   Kender du til det med at have brug for at være alene og have tid til sig selv, eller er du mere ekstrovert og finder energi ved at være omkring andre mennesker ? Gudskelov er vi alle sammen så forskellige, og der er plads til os alle.

Nu vil jeg smutte i køkkenet. Jeg har gang i noget raw chokolademasse. kokos, og smør. Det lyder da meget godt, ikk’!

Følger du med på Snapchat ? Det er her der sker mest i øjeblikket, og du er altid velkommen til at kigge med. Brugernavnet er lindapinds

Ups. skal også lige op forbi Fitness world og have meldt mig ud. Ikke kun på pause, men helt ud denne gang. Jeg bliver ved med at have de bedste intentioner om at skulle til yoga, spinning og stram op, men hver gang jeg kommer igang og har været der i 3-4 uger så sker der alt muligt på familiefronten, og så kommer jeg ikke afsted igen. Det er altså for dyrt. Så jeg må springe op på cyklen og tage turen til jobbet 3-4 gange om ugen istedet for (8,5 hver vej) og så må rulleskøjterne slides lidt også. Basta !

image

Rigtig dejlig søndag til dig

4 comments
0

Du vil måske også synes om dette

4 comments

Karina maj 22, 2016 - 9:52 am

Synes at det ser rigtigt fint, men hvis jeg skulle komme med et forslag, så skulle billedet kun være halvt så højt, så man ikke kun ser billedet, men også lidt af resten af bloggen (inkl. dit portrætbillede) 😉

Reply
Advokadofyrensballondans maj 22, 2016 - 7:34 pm

> Tak for feedback Karina 😊 Kigger du med via smartphone, tablet eller pc ? Siden her blive vist forskelligt alt efter hvilken platform man benytter, og om man har den på højkant eller vandret. Giver det mening ? Når min tablet er vandret får jeg flere billeder og informationer frem end når den er på højkant eller jeg følger med på min telefon. Hvordan ser det ud hos dig ? Kh Linda 😊

Reply
Karina maj 23, 2016 - 2:23 pm

Du har helt ret, det er kun på pc at billedet fylder det hele. På min mobil og tablet ser det helt fint ud med flere billeder 😉

Reply
Advokadofyrensballondans maj 23, 2016 - 5:19 pm

Super, det var også hvad jeg blev lovet 😉

Reply

Skriv dine tanker