Hjem Ingen mel Vennemiddag

Vennemiddag

af Linda

image

Synes lige I skal have et kig med til vores middag i lørdags. Jeg synes simpelhent bare at det hele spillede med både vin og mad. Nammenam siger jeg bare.

Vi startede med nødder og en dejlig frisk Asti. Til forret fik vi tunbøffer (Im loving it !) med friske asparges og smeltet salveismør. Det var virkelig lækkert. Jeg kan desværre bare ikke spise særlig meget asparges fordi jeg ikke kan fordøje det, men jeg smagte selvfølgelig på dem, og de var gode.

Til hovedret var der grillede grøntsager, (gulerod, forårsløg og squash), culottesteg som var interval stegt, hjemmelavet græskarsmør (som jeg havde skåret i skiver og lagt på mit kød) samt ovnbagte halve kartofler og bearnaise sauce. Succes !

Til dessert var der hjemmelavet rabarberis og daddel”kugler” som var svøbt ind i chokolade.

Hold da op hvor var vi mætte !

Tænkte at der måske var en enkelt eller to som kunne lade sig inspirerer af denne lækre middag. Jeg er jo helt tosset med fisk, virkelig, så jeg kunne godt have været stoppet ved forretten men er da bestemt ikke ked af at have deltaget i resten af middagen 😀

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker