Hjem Ingen mel Skinkesalat

Skinkesalat

af Linda

Skinkesalat

Hold nu op en dag jeg har haft ! Pyyyy jeg er træt og må snart i seng, men altså klokken er jo også 20.25… He he gamle dame.

Anyway, jeg har med god samvittighed smidt mig på sofaen med min laptop på skødet og vil skrive det her indlæg inden jeg rammer min hovedpude. Godt at jeg har rørt min chiagrød til i morgen  og har styr på morgenmaden. Der er ikke noget der kan ødelægge min morgen mere end at skulle “finde på” klokken 5.30,- gab det kan jeg slet ikke overskue. Heldigvis er det fredag i morgen og jeg kan se frem til en dejlig weekend, og den starter med at jeg har fri fra arbejde klokken 13 ! SÅ lækkert om fredagen, jeg føler nærmest at jeg har fået en hel fridag foræret.

Nå, nu skal du læse om den lækre dressing som jeg har rørt omkring skinken.

I weekenden lavede jeg skinkesalat, og det var bestemt ikke nogen skuffelse. Der er altså bare noget over mad der er hjemmelavet ! Jeg købte en skinke på ca.400 gr. og kogte den i en times tid. Da den var kølet ned skar jeg den i tern og lagde den ned i dressingen, og det er denne dressing der bærer hele hemmeligheden 😉

Hvis du får lyst til at prøve kræfter med den så læs her :

Du skal bruge:

4-500 gr. skinke/hamburgerryg

2 dl.piskefløde

2 æggblommer

2-3 tsk. dijonsennep

1 potte persille

1 potte purløg

Salt & peber

Du gør sådan her :

Pisk fløden næsten stiv og rør æggeblommerne i sammen med dijonsennep

Skyl persille og purløg og hak det i mindre stykker, og bland det i din flødeblanding

Smag til med salt og peber

Tilsæt skinketern lidt af gangen imens du rører rundt. Bliv ved indtil du synes det har den rette konsistens. Hvis du har skinketern tilovers er det jo bare win win for så kan du lave en portion ekstra.

Som du ser på billedet har jeg anrettet den på salat, men der er jo masser at muligheder. Nogen vil måske vælge et stykke rugbrød/stenalderbrød, men jeg vil helst helt slippe for brød og derfor fik jeg det på salat.

Velbekommen

 

 

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker