Hjem LCHF Mormor Linda

Mormor Linda

af Linda

I dag passer jeg mit skønne lille barnebarn, helt fra jeg henter hende i vuggestuen klokken. 14.30 og indtil i morgen klokken 11.00. Im loving it !  Hun er en lille krudttønde af energi, og der skal bare ske noget. Helst hele tiden. Så vi startede med at gå til loppemarked på det lokale plejehjem, hvor der var en masse søde mennesker som jeg kender. Det var dejligt lige at hilse på dem alle sammen igen. Mila nød opmærksomheden og rakte tunge til flere af dem 😉 Bagefter gik vi en tur på legepladsen, for den unge dame bare ælskar at gynge og vippe. Det var rigtig sjovt, men kun til det lige pludselig ikke passede den unge dame længere, og så travede vi hjemad igen.

Det er en noget anden måde at madlavningen går til på når man har en 1 årig hængende på armen on and of. He he det tog lidt længere tid end vanligt, men jeg synes hurtigt at jeg faldt ind i rollen.  Jeg fik til gengæld ingen billeder taget, og jeg spiste meget mindre en jeg plejer og meget hurtigt. 😀    Jeg havde naturligvis fundet på noget meget simpelt, og valgt at komme en kylling i ovnen, koge ris, og lave en mættende karrysovs til. Men tror du barnet ville spise noget ? næ nej,- hver gang jeg nærmede mig med skeen så vendte hun hovedet eller spyttede det hele ud. Det altså ikke nogen anbefaling af min mad som jeg sætter pris på 😉 Nå, men så gav jeg hende skeen i hånden så hun selv kunne spise, og det var straks noget andet. Nu var det pludseligt sjovt igen. Hun spiste 5-6 skefulde, og så gad hun ikke det mere. Jeg synes dog ikke at hun havde spist nok endnu, så jeg gav hende hele skålen og satte skeen ned i. Det var også sjovt, og der røg et par skefulde mere ned. Men sikke et griseri.  Ha ha, så kan jeg lære det. Anyway så hyggede vi os, og da vi var færdige splittede hun nogen reklamer i atomer og spredte dem ud på hele køkkengulvet imens jeg ryddede op. Fin fordeling, ikk`

Klokken 18.15 var hun helt udmattet, og kunne slet ikke mere, så vi fik børstet hendes tænder i fælleskab, skiftet ble og fundet nattøjet frem. Klokken halv syv sov hun tungt. Det er jo mega tidligt, men den unge skønhed har kun sovet i halvanden time i vuggeren, og så er der jo ikke noget at sige til at hun går tidligt i seng. Nu bliver det spændende hvad tid hun vækker mig i morgen.

Rigtig dejlig weekend til jer alle sammen.

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker