Hjem Hverdagen Lakseburger

Lakseburger

af Linda

Lakseburger/delle

Her til aften har jeg forsøgt at lave lakseburger, men synes egentlig selv at de mest ligner flade deller. Altså frikadeller, hø hø.  De blev da meget gode, men ikke gode nok. De blev lidt tørre i det, nok fordi jeg havde forsøgt at undlade æg, og så lidt for længe i ovnen. Jeg glemte også at tilsætte fintrevet parmesan. (hvordan kan jeg glemme det ?) Havde først forsøgt  på grillpanden fordi jeg er vild med de striber den laver, men det gik helt galt og jeg kunne nærmest ikke vende dem uden at de faldt fra hinanden. Så de endte i ovnen og fik 25 minutter på 160* Næste gang skal jeg bestemt både bruge æg, parmesan og mærke på dem efter 10-15 minutter i ovnen. Det må være vejen frem 😉

Nå men I skal ikke snydes for ingredienserne, tænk nu hvis I sidder og har lyst til at prøve kræfter med denne laksedelle ? Måske sidder du med den gyldne opskrift, og måske vil du dele den med mig ? Anyway så forsøger jeg selv igen indenfor nær fremtid. Jeg skriver ikke opskriften, det ville være lidt underligt, synes jeg, når nu jeg ikke selv er tilfreds. Men du kan tjekke ingredienserne ud og se om de falder i din smag.

Jeg brugte : Friske laksefileter, rødløg, fintrevet peberrod, tørret dild, lime, pofiber, og chiafrø. Og så var det at jeg glemte parmesan (indsæt selv håbløs udseende smiley)  Det var helt bevidst at jeg ikke brugte æg, for tænkte at det kunne være rart for alle dem som ikke tåler æg, men jeg tror æg bliver svære at undgå. Jeg skal også finde på noget der giver dem lidt farve, for de er dælme noget blege i det. Ha ha. Bedøm selv.

På min tallerken ser i, udover blege lakseburgere/deller, squas og gulerod som er lavet på min spirulaizer, og sort soja spagetti som er lavet på sorte bønner, samt rejer og oliven. Jeg havde også lavet en dressing af cremefraice med dild, sennep, salt og peber. Jeg blev fint mæt, og slap helt for mel og sukker. Win win.

Rigtig dejlig aften.

IMG_4642

 

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker