Hjem LCHF Travl weekend

Travl weekend

af Linda

Indlægget indeholder reklame.

Sikke en lækker weekend vi har haft, travl, men rigtig god. Der har ikke været tid til madlavning, eller nogen forsøg, men jeg har hygget mig i godt selskab.

Lørdag var vi til 18 års fødselsdag, der var kinesisk buffet, og den bød på flere gode ting som jeg sagtens kunne spise ude at få bøvl med maven.  Til dessert var der frugtspyd og de flotteste minimuffins jeg har set. Jeg var “advaret” på forhånd og havde taget mine egne citronmuffins med.

Søndag var vi på Dragør kræmmermarked, og her fik jeg en kæmpe stor pølse til frokost imens drengene spiste flæskestegsandwich. Om aftenen grillede vi skinkefilet og spiste salat til.

Jeg tænkte at det ville være en god start på ugen at få lavet mig en god chiagrød til i morges, og jeg huskede heldigvis at få den gjort klar i går aftes. Det er så nemt. Har du få prøvet den ? I øjeblikket ser min favorit sådan her ud : 2 dl kokosmælk, 2 dl chiafrø og vaniljepulver som jeg sætter i køleskabet natten over. Næste morgen tilsætter jeg 2 spsk. græsk yoghurt, og det topping jeg har i skabet. I dag havde jeg jordbær og kakaonips. Uhmmm det var godt 🙂 Jeg spiste to blødkogte æg til. Så er jeg mæt i 5 timer.

Chiagrød

2 dl. creamy kokosmælk (jeg bruger den fra Santa Maria)

2 dl. chiafrø

2 dl. græsk yoghurt

½ tsk. vaniljepulver

½ tsk. sødning (jeg brugte sukrin melis)

Topping af eget valg. Jeg brugte i dag jordbær og kakaonips.

Du gør sådan her:

Bland chiafrø og kokosmælk sammen aftenen før sammen med vaniljepulver.

Næste morgen blander du græsk yoghurt i og rører godt rundt.

Fyld din sødning i og rør rundt. Pynt med din topping.

Jeg har tit brugt mandler, hampefrø, blåbær, hindbær

 

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker