Hjem Ingen mel Chokomousse

Chokomousse

af Linda

IMG_4716

Den nemmeste og mest lækre snack ! Du har kun brug for 2 ingredienser, og så det frugt du vil pynte med. Det smager mega lækkert, virkelig. Og så tager det kun den tid det tager at smelte chokolade i et vandbad. Og man kan sige, at chokoladen jo passer sig selv det meste af tiden, og så har du begge arme fri til at piske flødeskum imens. Nu er du næsten færdig 😉 Wub wub det går stærkt !

Du skal bruge : (til 4 portionsglas)

200 gr. mørk kogechokolade 70%

3-4 dl. piskefløde

6-7 jordbær

½  banan

Du gør sådan her :

Smelt chokoladen over et vandbad (jeg brugte en lille kasserolle med lidt vand i bunden og så en lille glasskål som står ned i vandet)

Imens chokolade står og smelter lige så stille og roligt, begynder du at piske din flødeskum.

Skær 3 jordbær i skiver og evt. lidt bananskiver

Når chokoladen er smeltet og fløden er pisket godt sammen så hælder du flødeskummet over i en større skål og hælder den smeltede chokolade over. Vend det sammen stille og roligt.

Du får en dejlig luftig masse som mest af alt minder om chokomousse. Smag til. Synes du at den har den rette smag og konsistens ?

Fordel din chokomousse i portionsglas, eller i almindelige vandglas. Slå lidt i bunden af glasset for at chokomoussen falder helt ned i bunden.

Pynt med jordbær langs kanten og sæt et, med stilk, i midten. Pynt også med banan, det gjorde jeg. Alle ved at banan og chokolade er den perfekte kombination, ikk´;-)

Sådan, nu vil smilene brede sig hele vejen rundt. Det ved jeg de gjorde her, og der blev sagt uhmmm mere end en gang 😉

Velbekomme 🙂

 

 

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker