Spidskålssalat

 

IMG_4746Spidskålssalat med gulerod, tomat, feta, rød peber og oliven

Spidskålssalat:

Her har jeg bare snittet en halvt, lille, spidskål og lagt i bunden af mit fad. Jeg har toppet med to fint revne gulerødder, feta, rød peber, tomat og oliven. Som dressing fik jeg den “sædvanlige” som er lavet på creme fraiche, mayonnaise, Dijon sennep, salt og peber.

Fem travle dage har jeg lagt bag mig. Det er ingen klage, for det er lutter gode ting, men alligevel ting som gør at jeg ikke får tid til min hobby nemlig denne blog.  Hmm lad mig se, onsdag blev Kian pludselig indkaldt til prøvetræning i en ny fodboldklub, og ja det var pludseligt for jeg fik indkaldelsen aftenen før, og det kan man da kalde kort varsel. Da vi kom hjem var der veninde krise et andet sted i byen som jeg tog til, og jeg kom sent hjem. Torsdag var fyldt med lægeaftaler, og forkælelse af mig selv. Fredag var booket til vennemiddag hvilket var super hyggeligt og meget afslappet. Lørdag havde jeg inviteret mine yngre søskende sammen med mine egne fire børn, deres kærester og min nevø. Det var en virkelig dejlig aften og jeg nød at have dem samlet omkring mig. Det må vi snart gøre igen.

Der er naturligvis blevet nydt en masse god mad og jeg har taget nogen billeder, men ikke af særlig god kvalitet. Mine to yngre brødre er veganere ! Snak lige om udfordring her.. Nå men det fik vi også kringlet, det viste sig dog at de ikke kom alligevel, men så spiste vi andre bare deres portion.

I dag er det søndag og jeg havde egentligt planlagt at lave så lidt som muligt, men har alligevel fået vasket 4 maskiner tøj, støvsuget og vasket gulv. Bagefter tog jeg på indkøb for at købe ind til sandwich som jeg tog til Valby og afleverede til Marco og Pernille. De har travlt med at skrabe tapet af og gøre deres lejlighed i stand. De glæder sig til at flytte ind. Nu hvor jeg alligevel var i Valby måtte Dianna og jeg forbi Spinderiet og drikke en café latte. Tja, så var det blevet sen eftermiddag og en dejlig søndag er ved at nå sin ende.

Jeg går endnu en travl uge i møde og har udfordret mig selv til at cykle 4 ud af fem dage. Lad os krydse fingre for tørvejr og vindstille, tak !

Andre skønne indlæg i denne stil

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *