Tunbøffer

IMG_4768

Hvornår har du sidst stegt tunbøffer på panden ? Jeg gjorde det i dag, men kan slet ikke huske at have stegt tunbøffer før. Jeg har fået det serveret hos andre, og købt mig til det, men ikke stegt dem selv. De skal dælme hurtigt af panden for at blive perfekte. Det tog mig lige et par tunbøffer at ramme den helt rigtige midte, for de skal jo ikke gennemsteges,men blot have 1-2 minutter på hver side. Nøøj hvor blev det godt !                                                               Hvad serverer man til tunbøffer ? Jeg havde ingen idé så jeg tog det jeg havde i køleskabet, og det blev til gulerod, hvidkål, chili, grønne bønner og avokado. Bare fordi.

Jeg skar hvidkål i fine strimler og stegte det i smør på panden og dryssede salt over. Da jeg havde vendt rundt i det nogen gange hældte jeg ½ dl. piskefløde over.  Gulerødderne skar jeg i tynde strimler, og stegte dem sammen med hvidkål, og finthakket rød chili. De grønne bønner var der ikke plads til på panden så dem gav jeg et hurtigt opkog. Det var forholdsvis nem mad, og jeg spiste det helt alene, fordi drengene fandt på at skulle på Fisketorvet med deres far, og Bo arbejdede.  Ja ja, så jeg nød et dejligt måltid mad i mit eget selskab, igen 😉

I går gad jeg ikke at lave mad, jeg var helt drænet for ideer og lysten til at lave mad var fuldstændig forsvundet. Sådan får jeg det med jævne mellemrum, og så må jeg ty til (stenalder)rugbrødsmadder, dåse makrel, tun rørt op med mayo osv. Kender du det ? Jeg kunne også finde på at spise en pose osterejer, og gå i seng uden at få andet, bare fordi det hænger mig virkelig langt ud af halsen.  Næste morgen (eller tre dage senere) kan jeg vågne og tænke på opskrifter og spændende ideer igen. Thats life, intet glasbillede over mig 😉

I morgen står den på endnu en prøvetræning i ny fodboldklub med Kian, så må vi se hvad de kan tilbyde ham efterfølgende og om det er noget han kan tænke sig. Det er nemlig ikke alt der behager den unge mand 😉 Men når nu vi skal bruge hele eftermiddagen på grønsværten bliver det til endnu en omgang hurtig aftensmad. Jeg har købt ørredfilet, på frost, som bare skal en tur i ovnen. Jeg laver frisk paste til drengene og jeg får den glutenfri version. Lidt grønt skal der også til, men det finder jeg ud af i morgen.

Dejlig tirsdag aften til dig.

 

 

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *