Søndag, sommer og smil

 

IMG_4771

I dag er det søndag og jeg er tilbage i mit madlavningshumør. Det er dejligt og jeg har en masse nye ideer som skal prøves i ugerne der kommer. Der er stadigvæk længe til jeg har ferie, men det helt fint. Jeg nyder at det er plus grader udenfor og at det er lyst. Det betyder virkelig meget at det er lyst, det påvirker både humør og energi niveau.

I onsdags fik jeg lavet de ørredfileter jeg havde planlagt, og de smagte super godt. Det var nemt og hurtigt at lave, og vi spiste det hele. He he, jeg havde ellers troet at jeg skulle have lidt med til min frokost dagen efter,men det blev det ikke til. Jeg lavede dem i et ildfastfad i ovnen, og serverede mine på en bund af ruccola, forårsløg, tomater og agurk.

Torsdag var vi til dimension på Max skole, jep nu er han færdig og på vej til gymnasielivet. Bagefter gik vi til den lokale restaurant og spiste. Jeg fik wok med kylling og det smagte dejligt, men jeg havde ondt i maven resten af aftenen og dagen efter, så mon der har været mel i ? Et eller andet har jeg ikke kunne fordøje i hvert fald.

Fredag stod på kyllingefilet på grillen og en god salat. Total lækker aften hvor vi sad på terrassen til 23.30 og kun gik ind fordi der kom nogen vildt mærkelige store bille-lignende dyr som svævede rundt om os. Adrr.

Lørdag blev jeg dårlig igen og spiste ingenting til aften pga.kvalme og ondt i maven. Ingen appetit overhovedet. Øv.

I dag har jeg planer om at lægge madplan for hele ugen med meget skånsomme fødevarer så jeg kan passe lidt på mit sarte tarmsystem. Kedeligt, men nødvendigt.

Dejlig søndag alle sammen, smil det er sommer 🙂

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *