Meximad med kylling

Fajitas

I dag har vi fået mexicanske pandekager, eller fajitas som du måske kalder dem. Sagen er at jeg ikke spiser købe-versionen da den er fyldt med mel. I stedet for laver jeg mine egne, og med stor succes. Jeg savner på ingen måde de tørre og stive nogen af slagsen, som resten af familien sidder og slubrer i sig. I stedet for nyder jeg at jeg kan variere smagen i mine efter hvad jeg har lyst til af krydderurter den pågældende dag. Det bedste er naturligvis når jeg får lavet en kæmpe stak og smider i fryseren. Jeg ville ønske at jeg havde haft nogen i dag jeg kunne tage ud af fryseren, men ak nej, alle var spist og jeg måtte lave en ny portion. Øv. Det gør altså at min madlavning kommer til at tage en halv times tid længere og det er ret øv når man er træt og egentlig bare vil smide sig på sofaen. Når man så, som jeg gjorde i dag, vælger at lave sin meximad med kylling og ikke den nemme version med hakket oksekød til tacos, ja så er jeg selv ude om at madlavningen tager tid. Gaab, tænk at jeg ikke lærer det. Jeg kogte 3 store kyllinge filter i 15 minutter, og da de var kølet lidt ned flåede jeg dem til fine strimler og stegte dem på panden i en pærevælling af krydderier. Så startede arbejdet med grøntsager der skulle vaskes og skæres alt imens pandekagerne skulle vendes. Jeg bare ÆLSKAR at lave mad og finde på spændende ting, men indimellem skal det bare overståes, og i dag var en af de dage.  I morgen må jeg lave en overspringshandling 😉 Er der nogen der ligger inde med en brandgod idé ? Kan jeg invitere mig selv ud ? 😀

Well anyway, vi fik mad, det smagte godt og vi blev næsten alt for mætte. Opskriften til de madpandekager jeg lavede i dag finder du her :  Madpandekager med chiafrø    Jeg har lavet dem tonsvis af gange og kan anbefale dem både til aftensmad, og frokost. I dag havde jeg drysset timian og rosmarin i. Nammenam.

Vil lige benytte lejligheden til at klappe mig selv på skulderen for nu kan jeg tælle til tre 😉  Tre dage på cykel i denne uge, og satser kraftigt på at snuppe de sidste to dage med også. Wub wub, 18 km. om dagen er da værd at tælle med, og så kommer turen med hunden oveni. Hvad skal jeg med fitnesscenter ?  ha ha ha ha

Dejlig onsdag aften til dig <3

IMG_4844

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *