Uventet fridag

IMG_4885

Ovnbagt Squash drysset med salt & peber samt parmesanost og persille

Jeg har fået mig en uventet fridag i dag. Whiii jeg nyder at sidde her med en kop kaffe og bare nyde stilheden. Normalt er jeg i fuld gang på arbejdet lige nu, men i stedet for sidder jeg her og lægger planer for dagen. Jeg tænker at jeg kan nå at male indfatninger og paneler i soveværelset, og grunde mine to højbed. Er det for højt sat ? Jeg malede indfatninger to steder i lørdags, og det tog nærmest kun 1 time, så mine planer for i dag er da ikke urealistiske. Håber jeg. Det afhænger også af vejrguderne, for begynder det at regne så får jeg ingenting lavet i haven. Nu må vi se.

Jeg sidder også og tænker over hvad jeg skal lave af mad til i aften. Jeg er nemlig ved at tømme vores frysere fordi de trænger helt gevaldigt til at blive afrimet (hvad er det egentligt for et mærkeligt ord, afrimet ?)  Når fryseren skal tømmes finder jeg flere ugenkendelige ting som jeg ikke har været smart nok til at skrive på. Jeg tror altid at det kan jeg da sagtens huske hvad er, eller tror at jeg kan se igennem posen hvad der er i. Kender du det ? Armeen ærlig talt ;-D Så jeg har lagt lidt til side som er en slags surprise. ha ha, så må vi se om jeg kan bruge det i dagens madlavning, eller om det ryger i skraldespanden.

Jeg har i hvert fald taget medister op, jeg kan ikke huske hvornår vi sidst har spist det. Jeg tror at det er Bo som har købt den på tilbud og så er den bare røget nederst i kummefryseren. Nu spiser vi den i dag, for vi er ikke fan af madspild. Tænker at vi skal have en slags broccolisalat til, og at jeg vil tilberede medisteren lidt usædvanligt for at pimpe den lidt op. Det glæder jeg mig til at eksperimentere med 🙂 Jeg laver også kartofler for drengenes skyld, elles får Max jo ingenting at spise. I hører nærmere, og får billeder når vi er færdige.

Jeg har lyttet til et amerikansk radioprogram som har sat mine tanker i gang. Det handlede om mange forskellige ting men især vores tanker og hvor meget de betyder for hvad vi får udrettet. Der blev også talt om ensomhed og om at ensomhed kan slå ihjel. Det synes jeg er så trist at tænke på. Vi er som mennesker et flokdyr og ikke designet til at være alene altid, medmindre vi selv vælger det. Men at være ufrivilligt alene og føle sig ensom det giver mig ondt i maven. Du kan også være iblandt en masse mennesker og stadigvæk føle dig ensom, fortabt og udenfor fællesskabet.  Årh mand det må virkelig være svært.  Nå, radioprogrammet handlede om langt mere end det, men lige denne bemærkning satte sig hos mig og den vil jeg arbejde lidt med. I hører nærmere når jeg har hørt det til ende.

 

 

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *