Aaahhh Pinse,- Skal vi så slappe af ?

Hvor er det skønt at gå hjem fra arbejde fredag eftermiddag, velvidende at man nu har tre dage i udsigt til fabelagtigt selskab.

Fredag aften havde vi gode venner til sammenskudsgilde, og det er jo altid godt. Der er kun sparsomt med tid, efter job, til den store madlavning, og så er det dejligt vi alle kan bidrage med noget. Vi endte med at få grillede kyllingefileter, tzatziki, og flødekartofler. Vi manglede måske nok salat, men blev enige om at der er agurk i tzatziki og at det måtte være “grønt” nok. De andre spiste flüte til, og jeg havde lidt madbrød i fryseren, LCHF style. Det smager virkelig godt og kan anbefales hvis man ønsker at skære ned på sit kulhydrat indtag.

Du får opskriften her : (1 stort brød)

100 gr.mandler, 1dl.solsikkekerner, 1tsk. rosmarin, 100 gr.smør, 5 æg, 100gr. Philadelphia ost, 1dl.sesammel fra funktionel mad, 1/2dl.kokosfibre, 2dl.fintrevet parmesan. 1fed hvidløg, 1spsk.oregano, 2tsk.bagepulver, 1tsk.salt, 3spsk.lommefrøskaller.

Drys: flagesalt og tørret rosmarin

Hak mandler,solsikkeker og rosmarin i din minihakker. Smelt smørret. Pisk æggene med osten og kom smørret i. Kom så de tørre dele i og bland det sammen. Lad det stå og trække lidt tid imens du varmer ovnen op på 170*.   Form nu bollerne i den størrelse du ønsker og læg dem tæt op af hinanden. Husk bagepapir under 😉  Kom flagesalt og rosmarin over brødet.  Put det i ovnen i 25-30 min eller til det har en flot gylden farve.  Nyd duften 😋 .

Kilde: www.madbanditten.dk

Lørdag var det tidligt op da Kian skulle til fodboldstævne.  Klokken 6:30 ringede uret og kl.7.10 var vi ude af røret,  gaaab 😴  Jeg blev og så den første kamp (som de vandt👏) og kørte så hjem og fik gang i vasketøjet. Er jeg den eneste hvis vasketøjskurv er bundløs 😯

Nå, men jeg fik ordnet diverse hjemlige pligter og tog tilbage og så dagens sidste fodboldkamp (som de tabte 1-2😏)  Kian kom med hjem til et hurtigt bad og blev så kørt hjem til sin fodboldven. Max var hos Marco, de spillede PlayStation og spiste pizza.  Vores aftensmad er ikke værd at skrive om her men jeg kan viske at bogstaverne zz indgår 😝

Søndag startede fint med at ordne det jeg havde planlagt, incl at planlægge en tre retters menu til vores middagsgæster samme aften. Jeg tog til Rødovre centret for at købe mine specialvarer, kun for at opdage der var lukket 😩 Det var jo pinse og helligdag, pis os 😁 Hele min madplan røg på gulvet der, og jeg var helt blank for nye ideer, nok mest pga mit tidspres. Jeg hentede Kian fra hans kammerat, og fik købt lidt ind i Fakta. Men kun til forret og dessert. Jeg havde overladt hovedretten til min kære mand. Og så tilbage til fodboldstævnet med Kian,-jep mere fodbold. Jeg blev og så en kamp og så hjem og bage kage og kokos kakaokugler 😛 Snitte grøntsager og rense frugter  det gik faktisk som det skulle og jeg nåede det hele.

Forretten var mexicansk kø dsuppe 👍

Forretten var mexicansk kød suppe 👍

Vores hovedret endte med disse lækre ting

Flanke steak, en god blandet salat og en fed dressing

Flanke steak, en god blandet salat og en fed dressing

vi skulle jo også smaske lidt rundt i min dessert, årh den smagte godt !  Prøv at se den her

Choko fristelse og kokoskakaokugler med frisk frugt 😍

Choko fristelse og kokoskakaokugler med frisk frugt 😍

2 pinsedag blev min far 70 år, det skulle fejres og hele familien var inviteret til frokost kl.12:00. Min far bor en times kørsel fra os så vi måtte hjemmefra 10:30 og hente Marco på vejen. Man skal jo endelig ikke ligge og sove længe på sine fridage 😕😅  Vi havde en skøn dag i familiens skød, og min far blev super glad for sin gave.  Om aftenen spiste vi rester fra weekenden, og det var ikke nogen nitte 😝

Men hvor blev afslapningen af ?

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *