Hjem Tre ugers forsøg-low carb 14 dage tilbage ;-)

14 dage tilbage ;-)

af Linda

Om 14 dage starter vi på din nye kost, helt lav på kulhydrater men fyldt med lækre velsmagende grøntsager, gode saucer, dip, pesto, ost og mange mange flere lækre ting. Du kan godt glæde dig, du vil blive overrasket over hvor mæt du bliver og hvor lidt du kommer til at tænke på mad. Tre måltider om dagen, ingen snacks mellem måltiderne, simpelhent fordi du ikke har lyst, ikke tænker på det og ikke er lækkersulten. Lyder det for godt til at være sandt ? Det er det ikke. Det er den barske virkelighed <3

Din krop vil reagere på en måde som kan være svær at forstå, og det er vigtigt at du læser med her i dette afsnit, da du ellers kan forvirres til at tro at livsstilen ikke er noget for dig. Tro mig, jeg har selv været der. Jeg gik oven i købet til lægen 😀   Jaja, alt begyndelse er svær, og der vil også komme noget til dig. Det er umuligt for mig at vide hvordan lige DU reagerer, men følgende punkter er helt normale når man skifter “motor” fra kulhydrater til fedt;

Tunge ben/syre i benene

Træthed

Hovedpine

Svimmelhed

Tørst

Mærkelig smag i munden/dårlig ånde

Forstoppelse / diarré

Hjertebanken

Alle de nævnte ting fik jeg da jeg startede. Det var også en hård nyser at gå fra en kost fyldt med sukker til at tage en kold tyrker på denne måde. Men hold da op, det har været det hele værd. Virkelig. Ikke fordi jeg skulle tabe mig, men for et bedre velvære. Jeg tabte alligevel 12 kg.

Overgangen og ovenstående virkninger med din nye kost kan tage alt fra et par dage og op til et par uger. Det er ikke til at forudse. Hvis du er et par uger om det, så håber jeg at du vil fortsætte yderligere et par uger på denne kostplan vi laver nu. Du må ikke give op.

Det kan være en fordel at du starter med at veje dig, men især også at måle dig med et målebånd. For når vægten ikke flytter sig så kan du være helt sikker på at cencimeterne gør det.  Hvis du vælger at være med på denne kostomlængning men ikke vil tabe dig skal du huske at snacke lidt, men det kommer vi tilbage til.

Det er altid vigtigt at lytte til sin krop og reagere på dine ting den fortæller dig, men lige her hvor du skifter motor, er du nødt til at overhøre de forskellige lyde den kommer med. Den motor du kommer til at køre på fremover, vil få det hele til at glide lettere og du bliver SÅ glad.

Fordele :

Fladere mave (ret hurtigt)

Ro og tilfredsheds følelse i hele kroppen

Mæthedfølelse

Stabilt blodsukker

Det er vigtigt at du husker at drikke rigeligt, i hvert fald 1½ liter om dagen. Og at du bruger godt med salt, men især at du lægger fedtforskrækkelsen fra dig.

Listen med basisvarer kommer en af de nærmeste dage. Stay tuned 😉

 

 

.

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker