28 maj og det ligner efterår udenfor. Jeg får lyst til vintermad

På vej hjem fra arbejde i dag var jeg glad for at jeg havde ladet cyklen stå, og valgt bilen. Det var nemlig ikke det bedste vejr. Regnen stod ned i lårtykke stråler, og himlen var bare sort. Jeg sendte en kærlig tanke til min fodboldglade søn, som jeg vidste var på vej til fodbold, på cykel ! Jeg brugte også tiden i bilen til at tænke på hvad jeg skulle finde på til aftensmad. Jeg havde nemlig ikke fået lagt min madplan, og det er både irriterende og dyrt 😏

Da vejret lignede mest efterår/vinter besluttede jeg mig for kylling i peanutbutter sauce. Det smager virkelig lækkert og mætter godt. Jeg bagte et brød til, faktisk noget af det nemmeste og hurtigste jeg kender. Helt uden sukker og mel, naturligvis. Det har en god smag, og er et dejligt luftigt brød. Jeg bruger det, som i dag, som tilbehør til min mad (de andre spiste ris) men også til både morgenmad og frokost. Det er jo pålægget der gør forskellen 😉  Prøv lige at se det her 👇

jeg har købt mine varer her : LCHF butikken

Mandelbrød med ost 😋

Mandelbrød med ost 😋

Mega nemt brød med god smag 😋

Mega nemt brød med god smag 😋

Her får du opskriften ;

1 1/2 dl.mander som du har hakket til mel i din minihakker, 4æg, 1/2 dl. Pofiber(kartoffelfibre), 2 spsk.hele hørfrø, 2 tsk.fiberhusk (den gule)  1/2 tsk.salt, 1tsk.bagepulver, 2 dl.revet ost.  (Du kan vælge at udskifte mandler med sesamfrø, men så ville jeg nok undlade at kalde det et mandelbrød-hø hø)

Pusk æggene luftige og kom alle de tørre ting i, put herefter ost og æg i.

Tænd ovnen på 200* og find dine yndlingsfrø/kerner frem som du kan drysse på brødet efter behag jeg valgte sesamfrø og solsikkekerner.

Hæld hele herligheden i en lille smurt bageform med bagepapir og bag det i ovnen i 20 min.  Det er virkelig nemt og et fint alternativ til brød.

 

Er jeg den eneste som i dag har ladet vejret beslutte vores madvalg ? 😳😜 Hvad har I andre fundet på ? Nogen gode ideer til næste regnvejrsdag ?

I morgen, fredag, skal vi grille med naboen.  Vi skal sørge for salat, flüte, øl og vin. Og nej, jeg drikker ikke øl, men gerne mere end ét glas rødvin 😁 og så sørger Bo for at øllene får ben at gå på, sammen med Rasmus. Jeg køber nok et ciabatta flüte til de andre, men planlægger at bage et grov flüte, uden mel, som ekstra. Nu må vi se om jeg når det, jeg har altid så mange planer. Jeg har fri kl.15:30 og vi skal være der kl.17:00 😂 …..hurry up 😅

 

 

 

Andre skønne indlæg i denne stil

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *