Opskrift på super sundt flüte som smager himmelsk

I går skulle vi som sagt grille med naboen. Jeg havde planlagt at bage grov flüte, og tænk engang,-jeg nåede det ! Det var godt nok lige på et hængende hår, og kun fordi Bo havde nåede at købe ind.

Jeg gik straks igang med finde disse ting frem : æg,squash,salatblade*,valnødder,hørfrø,græskarkerner,parmesan,rosmarin,HUSK,pofiber, bagepulver og salt.  Så i denne opskrift er der vel i virkeligheden kun pofiber som specialingrediens. Den køber jeg her :  LCHF butikken                                                              ( * i virkeligheden kan du vælge det “grønt” du bedst kan lide, måske er du vild med ruccola, eller friske spinatblade ? Så udskifter du en håndfuld grønne salatblade med det !)

Jeg pisker æggene luftige og kommer 125 gr.revet squash i sammen med en en håndfuld grønne salatblade som jeg hurtigt har hakket. Når det er blandet godt sammen kommer jeg 75 gr,valnøddemel i (kan erstattes med sesammel), 1/2 dl.hørfrø, 1 dl.græskarkerner, 50 gr.revet parmesan (eller anden revet ost), 1 spsk.rosmarin, 3 spsk.HUSK, 3 spsk.pofiber, 1tsk.bagepulver og en tsk.salt i. Nu skal dejen hvile et øjeblik, og imens kan du tænde ovnen på 180* og finde havsalt, og dine yndlingskerner/frø frem som du skal bruge som drys på dine flüte. Jeg er fuldstændig tosset med rosmarin så det har jeg drysset rigeligt med her 😉

Find din bageplade frem og læg bagepapir på. Gør nu dine hænder våde og fordel dejen i to lige store stykker. Form brødet som du ønsker dit flüte skal se ud, og kom yndlingskerner og frø på sammen ned havsalt. Ind i ovnen med dem i 25 min. Og vupti har du sådan en flot fætter at sætte tænderne i 👇

Super lækkert, luftigt og sundt flüte

Super lækkert, luftigt og sundt flüte

Også flot at se på indeni 😋

Også flot at se på indeni 😋

Dine gæster vil synes godt om det, og foretrække det fremfor de sædvanlige “købe flüte”  Så nu er det bare om at komme i gang 👍

Vores søde naboer ville gerne have opskriften, da de ikke bemærkerde at det er uden mel og sukker, og derfor er et perfekt alternativ til andet brød. Det er klart at foretrække at give til sine børn,for her får du også “snydt” lidt grøntsager i dem uden at de kan smage det

Velbekommen ☺️

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *