Hjem LCHF FODMAPAt faste Har du prøvet at faste ?

Har du prøvet at faste ?

af Linda

Noget der optager mig meget i øjeblikket, der er at faste. Ikke for at tabe mig men mere som en slags udrensning. Jeg har læst om det på flere medier, og jeg er tiltrukket af tanken om at kroppen arbejder selv, at opnå gode helbredsresultater og klarhed på “øverste etage” 😉 Jeg tænker ikke på at springe et døgn over, men at lade kroppen selv bestemme hvornår jeg er sulten, og så først spise der.

I går prøvede jeg for første gang at springe et måltid over. Jeg spiste morgenmad 5.45, og aftensmad klokken 18.00. Imellem de to måltider fik jeg en kop kaffe med en tsk. kokosolie klokken 12.00. Jeg følte ingen sult den mellemliggende periode. Jeg var overrasket over at jeg kunne undvære min frokost som jeg normalt glæder mig meget til, og forundret over kroppens reaktion. Jeg var sulten da klokken var 17.00, og så gik jeg i gang med mad. Kian havde bestilt risengrød, og det tager som bekendt lidt mere en 20 minutter at lave, så vi spiste først klokken 18.00.  Jeg spiste ikke risengrød, men en pastinakvaffel med røget makrel og godt med grønt.

Jeg tror at din morgenmad betyder alt for hvordan du har det resten af dagen. Hvis man ikke er typen der er sulten om morgenen, så bliver det måske dette måltid man springer over ? Der er mange måder at gøre det på, og for mig vil det nok være frokosten jeg vil eksperimentere med.  (min morgenmad bestod af chiagrød rørt op med creamy kokosmælk, og græsk yoghurt, jeg fik et stort glas vand og kaffe med kokosolie til)

Jeg læser om celledeling, cancerforebyggelse og mange andre spændende ting som ligger mig på sinde, og der har derfor været ret stille her på bloggen. Lige nu er jeg også ved at læse bogen “tarme med charme”. Jeg har temmelig svært ved at finde charmen ved mine tarme som bestemt ikke er mine bedste venner i øjeblikket. Der kommer flere og flere ting som jeg reagerer dårligt på, og det er virkelig ikke særlig opmuntrende. Jeg håber at bogen kan være med til at gøre mig klogere.

Har du læst bogen ?

Har du prøvet at faste ?

Jeg sidder og tænker på om jeg skal forsøge at springe morgenmaden over i dag. Hmm det er lidt udfordrende, for så skal jeg vente til klokken 12.30 hvor vi er inviteret til 75 års fødselsdag hos min skønne svigermor. Det er måske for længe at vente. Tænke, tænke. Jeg fik aftensmad klokken 18.00 og hvis jeg venter til ca.12.30 så er det 18 en halv time jeg ikke har fået noget i maven ? Det lyder helt skørt. Nå, vi må se hvornår jeg bliver sulten, jeg er det ikke endnu og klokken er 8.30 så jeg har allerede fastet i 14 timer 😉

Er faste det rigtige udtryk at bruge ? At faste er vel også når man ingenting får at drikke.. men jeg får masser af vand. Nå, anyway så kan min krop bare komme i gang med effektiv celle”arbejde”

Tuttelu og dejlig lørdag til jer alle.

Fik jeg fortalt at fødselsdagen foregår på frilandsmuseet ? Vi skal rigtig hygge os og fejre svigermor i skønne omgivelser og med dejlig mad. I hører nærmere.

 

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker