Hjem LCHF FODMAPAt faste Opdatering på “faste”

Opdatering på “faste”

af Linda

I går fik jeg skrevet om at jeg eksperimenterer lidt med at lade min krop bestemme hvornår jeg skal spise. Jeg overvejede at springe morgenmaden over, men valgte at jeg ville lade min krop bestemme. Jeg tog et æg ud af køleskabet i forventning om at jeg ville få brug for en æglatté.

Jeg gik i gang med dagens øvrige gøremål med vasketøj, oprydning og forberedelse til aftensmaden samme aften. Så fik jeg sat drengene i gang med at gøre sig klar til dagens fejring af min svigermor, og gik også selv i gang med samme. Jeg tænkte på om ikke det var nu at jeg skulle lave min æglatté, men jeg følte mig stadigvæk ikke sulten.

Vi ankom klokken 12.00 til frilandsmuseet, og jeg fik mit første måltid klokken 13.00. Så det blev til et “vindue” på 19 timer. Det er altså ret vildt. Hvorfor blev jeg ikke sulten, altså sådan rigtig sulten, hvor maven rumler og man bliver skidt tilpas ? Det er fordi min krop er fedtdrevet, og ikke kører på sukker.

Jeg er vildt overrasket. Ærligt talt. Jeg har lyttet til mange podcast om dette “fænomen” men troede ikke det ville føles så vildt. Jeg har været mere frisk med mere energi, og jeg var ikke nær så træt i går aftes som jeg plejer. Wauw !

Jeg vil ikke anbefale denne måde at spise på til nogen som har haft udfordringer med spiseforstyrrelse af nogen art.

I morgen er jeg tilbage på normal kost igen 😉

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker