Sidste uge på en LCHF kost

Hænger du i ?  Er du stadigvæk med, her på tredje og sidste uge ?

Er du begyndt at finde en stabilitet i dit blodsukker ? Føler du en lethed og fred i kroppen ? Eller stresser du over planlægning og besvær ved at spise kost uden kulhydrater ? Er du skuffet over at du ikke har tabt de kilo du ønskede ? Har du tabt dig meget ? Er der røget nogen cm.?

 • Vedholdenhed
 • Tålmodighed

Hold ud ! Nu har du i 14 dage levet uden mel, og det er et stort skridt. Og det er super vigtigt, at du kommer ind i en god vane, med at tænke på mad på en anden måde. At du tænker meget i :

 •  grøntsager
 • kød
 • fedt.

Hvis ikke du har tabt dig skal du måske se din kost efter i sømmene. Spiser du mange fede mælkeprodukter, frø, kerner og mørk chokolade  ? Det er en fin måde at leve på  når du er inde i en stabil LCHF livsstil, men det er ikke en måde du skal leve på hvis du ønsker hurtigt  vægttab. Jeg synes det kan være en god erstatning for mel og sukker, og en god måde at komme i gang på, men hvis det er hurtigt vægttab du ønsker så tænk igen:

 • grøntsager
 • kød
 • fedt

Spis når du er sulten og stop når du er mæt. Overvej at spise striks LCHF, for hurtigt vægttab, som ganske kort er at spise meget få kulhydrater og meget fedt. Det vil tage dig 2-7 dage at komme i ketose på denne kost, hvis du følger den slavisk, og det er en super måde at forbrænde fedt på. Vildt effektivt.

Hvis du synes det går lige lovlig hurtigt med at tabe dig så kan du begynde at snacke lidt. Selvfølgelig stadigvæk uden mel og sukker, men lav lidt lækkerier, evt. fra mine opskrifter her på bloggen.

Vigtigst af alt er det at du mærker efter hvordan du har det. Det gælder dit humør, dine nattesøvn, din energi, din oppustede mave, og hvad du ellers har haft af grunde til at starte på denne kost. Mærk efter.

Tænk positivt. Tænk tilvalg og ikke fravalg. Tænk at du kan spise alt det pasta, brød og sukker du vil, bare ikke i dag. Nogen gange kan det være en god måde at komme igennem dagene på, og pludselig er det ikke så svært alligevel. Nogen mennesker lever rigtig skidt med at tænke på “det må jeg ikke”  og det virker helt modsat, og så får de ekstra lyst. Andre mennesker får ondt af sig selv, for det er da synd for mig at jeg ikke kan spise den basse på jobbet når de andre gør det. Hold op ! Du har valgt at fokusere på dig selv, at leve sundere og gøre noget aktivt for et bedre liv. Du har valgt DIG. FOKUS 🙂 Du er stærk og du kan godt. Husk nu hvorfor du startede 🙂

Jeg tror på dig. Jeg ved hvor godt livsstilen har gjort mig, jeg ønsker det samme for dig.

 

Andre skønne indlæg i denne stil

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 tanker

 • SVAR

  Jeg hænger stadig i. Har tabt 2,5 kg og 12 cm (fordelt på bryst, talje og hofter), men det meste var efter 1 uge. I 2. uge er der ikke sket så meget på vægten/målene.

  Har I perioder haft svært ved at komme væk fra at tænke fravalg frem for tilvalg, men jeg hænger i med din support. Jeg har endnu ikke indtaget sukker eller mel, men får måske lidt for meget mælkeprodukter i form af ost og piskefløde?

  Jeg må prøve at rette lidt ind her i sidste uge, så der igen sker lidt på vægten 🙂

  • SVAR

   Dejligt at du har givet det en chance i de her tre uger. Nu har du kun to dage tilbage. Godt kæmpet 🙂 Hvad skal der ske mandag morgen ? Skal du have en portion guldkorn 😀 Vær opmærksom på hvad der sker i din krop hvis du pludselig indtager “normal” kost igen fyldt med kulhydrater.
   Måske har disse tre uger givet dig inspiration til en hverdag med færre kulhydrater og ingen sukker ? Måske har du opdaget at livet kan være godt uden sukkersnack ? I hvert fald ønsker jeg dig held og lykke fremover 🙂

 • SVAR

  Mandag byder stadig på lchf, dog måske ikke helt så striks 😉 Har tænkt mig at fortsætte no-sugar stilen, så længe jeg kan. Forestiller mig at det bliver lettere og lettere at undvære for hver dag, der går. Lige nu hungre jeg faktisk ikke efter det.
  Gluten bliver nok ikke helt udelukket, men skåret ned til et minimum. Kan faktisk godt undvære brødet, det er nok mere pasta og sådan jeg savner at kunne få i ny og næ, men der er jo selvfølgelig nogle glutenfri produkter.

  • SVAR

   Det er godt gået Karina ! Virkelig. Jeg ved hvor svært der er at blive afvænnet sin sukkertrang, så du kan godt være stolt af dig selv. Det ville da også være vildt ærgerligt bare at kaste det hele overbord i morgen. Jeg synes du har lagt en god stil for fremtiden. Jeg ønsker dig god vind 🙂 <3