Kyllingebryst med låg af ostecreme, bacon og chili

kyllingebryst med et låg af ostecreme, bacon og chiliKyllingebryst med et låg af ostecreme, bacon og chili. En rigtig LCHF basker !

Denne her ret, gav kyllingebryst en hel ny mening. Ostecremen med bacon og chili  er en god smagsgiver og så lægger den en god bund.

Du får opskriften her :

Du skal bruge (til 2 pers.):

2 stk. kyllingebryst

5 skiver stegt sprød bacon (3 skiver i små tern)

½-1 rødløg i tern

1 rød chili (eller 1 spsk.jalapeno) i tern

75 gr. neutral smøreost, brug 100 gr. hvis du ønsker et tykt låg

1-2 spsk. mayonnaise

1 stor håndfuld revet ost

1 lille håndfuld fint revet parmesan

Du gør sådan her :

Tænd ovnen på 180*

Læg din kylling i et ovnfast fad og sæt fadet ind i ovnen i 30-40 minutter (afhængig af størrelsen på din kylling)

Imens kyllingen er i ovnen steger du bacon sprød på en stegepande

Når din bacon er godt sprød tager du den af og lægger på en tallerken.

Steg nu rødløg i fedtet fra baconen, stop når løgene har fået en glat overflade.

Tag panden af varmen og tilsæt neutral flødeost, hakket chili, revet ost, parmesan samt 3 skiver bacon i små tern.

Nu blander du alle delene sammen i en god cremet blanding.

Når kyllingen er færdig skruer du ovnen ned på 150*

Tag kyllingen ud af ovnen og fordel din ostecreme på de to kyllinger, top med et helt stykke bacon.

Tilbage i ovnen i 15 minutter eller til toppen har fået en flot gylden farve.

Voila;

IMG_5473

Jeg serverede en grøn salat til med en god olivenolie over. Jeg kunne ikke spise hele mit stykke, men så var der lidt til min frokost dagen efter i stedet for. Win win.

Jeg håber du har fået lyst til at prøve kræfter med denne ret. Lad mig vide hvad du synes 🙂

Psst. er du klar til mandag morgen ? Har du forberedt morgenmad, frokost ? Jeg har ikke fået lavet noget endnu, men jeg skal som minimum have gjort morgemaden klar

 

 

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *