Aktiv weekend, lækker mad

Aktiv weekend, lækker mad.

Jeg har haft en temmelig aktiv weekend, ikke noget med at ligge og dovne den på sofaen, næ nej, op og i gang med díg !

Jeg startede lørdagen med en lækker hjemmelavet morgenmad. Du kan se den her ;

img_5518

Et lille dessert glas med græsk yoghurt i bunden som var rørt op med vaniljepulver og en knivspids sukrin melis. Mellemste lag er blendet blåbær og hindbær rørt op med en spsk. græsk yoghurt. Toppen er min hjemmelavet müsli og blåbær.  Som du kan se var der også tomat og mozarella. Med til historien hører at tomaten er fra mit eget højbed, og det var den første af bøftomaterne der var moden og klar til spisning. Den smagte mega godt ! Avokado, æg, oksespegepølse, brie og en god kop kaffe. Jeg var mæt i seks timer !

Så gik jeg i gang med et lang liste jeg havde lovet mig selv skulle laves. Alle sammen almindelige huslige gøremål, men jeg synes dælme det tog mange timer. Jeg fik også begge hunde i bad, og taget en dukkert i poolen 😉

Om aftenen inviterede Bo mig ud at spise på den lokale italiensk restaurant. Jeg fik hummersuppe til forret, og salat med laks og avokado til hovedret. Rødvin, og vand, og jeg sluttede af med en kop cappucino. Lækkert !

I dag er den søndag og jeg fik lavet nogen små tykke pandekager med kanel og vanilje i morges så vi havde fået lagt en god bund inden vi skulle til København.

img_5525

Vi havde nemlig været så heldige at få min svigerindes billetter til walkerthon som blev afholdt på kastellet. Vores rute var på 8 km. og blev kaldt “bag kulisserne” den gik ind igennem indre by og vi blev ført igennem teatre, og havde mange smukke ting at kigge på. Vi endte med at have gået 10.2 km.

Da vi kom hjem overraskede Bo mig med denne anretning :

img_5523Det var lige noget jeg kunne bruge :-).

Da vi havde spist “smed” vi hundene ind i bilen og kørte til stranden. Hundene kom i vandet, noget som især den store elsker. Og ja, vi gik lige 4 km. mere. Nu er jeg træt i mine fødder.  Det bliver ikke til mere mad i dag. Nu har jeg rørt en chiagrød op til i morgen tidlig, og så går jeg i bad og sover dejligt til i morgen.

Sov godt alle sammen <3

 

Andre skønne indlæg i denne stil

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *