Mad i fødselsdagsgave ?

img_5505

Kan man give mad i fødselsdagsgave ?

I dag har vi været til fødselsdag hos min svigerinde. Vi skulle til brunch på Rungstedgaard, et rigtig flot sted. Jeg havde spurgt ind til fødselsdagsønsker, og fik at vide at det meget gerne måtte være LCHF mad som jeg laver. Wauw det var lidt af en kompliment. Jeg gik i gang med nogen af de ting som er rare at have liggende i fryseren. Noget af det jeg selv holder allermest af er, var også det jeg valgte at lave til Diana.

Jeg bagte burgerboller, 8 stk. De var store, så tænker egentlig at der godt kan være til to bøffer i en bolle.

Tortillas, 10 stk. De er SÅ dejlige at have liggende. Jeg spiser dem meget ofte til frokost, og du kan komme hvad som helst af fyld i. De smager bare altid godt.

12 æggemuffins, 6 af dem med bacon kant, og 6 stk. med tomat og basilikum.

Chiaknækbrød, en bradepande fuld. De er så gode sprøde, og kan spise hele døgnet. Gerne med et tykt lag smør og en god skive ost. nammenam.

En portion kødsauce, fordi det er dejlig nemt at hive frem de dage hvor resten af familien insisterer på pizza e.l

En pose med tomater fra haven 🙂

Det var hvad det blev til. Jeg synes det blev godt modtaget, og jeg har fået sms om at det vil være de fremtidige ønsker til hendes fødselsdag. Så ja, man kan godt give mad i fødselsdagsgave 😉

Det var en god og alsidig brunch de havde på Rungstedgaard. Der var noget til alle, og det var da helt ens egen skyld hvis man gik sulten fra bords. Man kunne sågar få bloody Mary ! og Gammel Dansk ! Der var også bobbelvand, men det er mere normalt, jeg har i hvert fald set det flere steder.

Jeg gik dog hjem under dynen for jeg fik voldsomt kvalme, og ondt i maven. Aner virkelig ikke hvad jeg har fået spist, men der må have været mel i noget af det. ØV

Tuttelu

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *