Hjem Hverdagen Slap nu af for fanden

Slap nu af for fanden

af Linda

Hold nu k… en tirsdag jeg har haft. Den har handlet forbavsende lidt om madlavning. Til gengæld tog jeg hjemmefra 6.20 og cyklede de små 9 km til jobbet. En lang travl dag dér gik stærkt. Op på cyklen igen klokken 15.00 og fuld fart på pedalerne for at nå til Brøndby og tandlæge aftale 15.30. Jeg var der 8 minutter før, så jeg slog min egen rekord, godt hjulpet på vej af “grøn bølge” på cykelstierne. My luck.

Hjemme igen 16.30 hvor jeg lige kunne nå at forme nogen ruller af oksekød til vores aftensmad. Jeg havde to pakker hakket oksekød som jeg blandende med et æg, spidskommen, salt, peber, cheyennepeber, og garam masala. Det gav en god og smagfuld blanding. Jeg lagde rullerne på en tallerken så de kunne “trække lidt”.

Så hoppede jeg op på cyklen igen og tog til forældremøde, det startede 17.30.  Og så var det meningen at det skulle slutte klokken 19, men det trak ud (gør det ikke altid det ?) Nå, men i hvert fald var jeg først hjemme 19.40. Bo var gået i gang med maden så den stod klar og vi spiste med det samme. SÅ lækkert !

Bo og drengene spiste stegte ris til, og jeg fik lidt blandet salat. Jeg havde også blandet en dressing af creme fraiche og mayo som jeg havde drysset røget paprika og cheyennepeber i. Det smagte godt !

I morgen skal jeg hente min lille skønne prinsesse. Jeg glæder mig <3  Det betyder at det heller ikke bliver til den store madlavningsdag i morgen, men der er stadig håb for at jeg finder tid torsdag og fredag. Lørdag og søndag skal vi ud. Så deeet… tja hvis jeg skal holde liv i bloggen her og få styret mine egen madlavnings-finde-på-ting så kalder torsdag og fredag på mig. Det bliver hyggeligt.

Jeg tænker lidt ; slap nu af for fanden ! Det er da utroligt at jeg altid skal have så travlt. Det må handle om at jeg får sagt ja til for mange ting ? Men altså i dag var det helt tilfældigt at en tandlægeaftale, som blev lavet for 8 mdr. siden faldt sammen med et forældremøde (så her er jeg fritaget for skyld, ikk´?) Ja, jeg ved ikke. Det er kun ganske få dage,at jeg ikke, nærmest bogstavligt, løber ud af døren på arbejdet når jeg har fri. Jeg har altid en aftale jeg skal nå. I morgen er det Mila jeg skal hente, og jeg vil gerne hente hende hurtigs muligt.

Rigtig dejlig aften til dig, og herlig onsdag <3

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker