Hjemmelavet Cevapcici, fyldt med god smag

Hjemmelavet Cevapcici

Hjemmelavet Cevapcici, fyldt med god smag.

I går fik jeg lavet forarbejdet til Cevapcici inden jeg drønede til forældremøde. Bo stegte dem, i smør naturligvis, imens jeg var væk. Det duftede i hele køkkenet og gjorde mit akut sulten da jeg kom ind af døren. De er super nemme at lave og er en dejlig variation til hakkebøf eller dine traditionelle frikadeller. Prøv engang 🙂


Du skal bruge, til 4 personer:

500 gr. oksekød

1 spsk. pofiber (eller mel hvis du foretrækker det)

1 æg

1 spsk. spidskommen

½ spsk. garam masala

½ tsk. cayennepeber

salt og peber

Du gør sådan her:

Hæld alle ingredienser i en skål og rør godt rundt.

Lad evt. blandingen stå og trække i en halv time

Tag en mindre klump kød op med hænderne og form først til en kugle som du dernæst gør lang,

Placer rullen på en tallerken

Fortsæt til du ikke har mere kød tilbage.

Steges i en gavmild klat smør eller (neutral) kokosolie

Familien spiste ris til. Jeg fik en masse grønt og en stor klat cremefraiche dressing.

Der var heldigvis flere tilbage da vi var færdige, så jeg fik et par stykker med på arbejde. Det er dem du ser på billedet hvor jeg har rullet dem i en tortilla.


Jeg fik hentet Milamusen efter en hektisk, men dejlig, dag på jobbet. Jeg var der lige præcis til tiden og vi havde nogen dejlige timer sammen. Den lille frøken er ved at få flere tænder. Som om hun ikke allerede har virkelig mange ! Men hun reagere meget på det, når nye tænder er på vej, så i dag var hun lidt mere pivet. Især da hun så sin mor, sådan er det jo altid. Men vi hyggede os og fik plukket tomater, spist kokostern og leget. Dejligt.

Nu vil jeg ønske jer en dejlig onsdag aften, og så vil jeg skynde mig i seng. Glæd dig til at læse om den herlige kyllingret jeg har lavet i dag. Den smagte SÅ godt.

Tuttelu

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *