Hjem Hverdagen Barbecuekylling

Barbecuekylling

af Linda

Lækker ret med barbeuekylling

Jeg har fået lavet en yderst velsmagende og meget lækker ret med barbecuekylling. Der er virkelig god smag her, så måske kan du finde lidt inspiration. Familien spiste ris til og sursød sauce. Jeg fik blandet salat.


Barbecuekylling til 4-6 personer

600 gr. kylling

1 bakke brune champignon/250 g.

10  skiver pepperoni som er skåret i halve

1 spsk. barbecuekrydderi (eller andet du foretrækker)

10 buketter romanesco/ broccoli

200 g. revet ost, riv den evt. selv.

Smør / kokosolie til at stege i

Du gør sådan her :

Skær din kyllingfilet ud i mundrette bidder og steg dem på panden i smør

Skær dine champignon i lidt tykke skiver og brun dem i smør/kokosolie

Vask og skyl din romanesco / broccoli. Hæld kogende vand henover dem og lad dem dryppe af.

Når kyllingen er gennemstegt hælder du det hele over i et ovnfastfad.

Hæld de smørstegte champignon henover kyllingen, lad væsken komme med ned i fadet.

Fordel pepperoni i fadet

Fordel romanesco i fadet

Fordel osten godt i hele fadet.

Ind i ovnen på 180* til osten er smeltet. Ca. 10-15 minutter.

Voila´

img_5611

Dagens tip; lav store portioner.

Jeg havde lavet nok til at jeg kunne få en god portion med på arbejde, og Kian havde også med i skole.

I dag har jeg lavet noget super lækkert med butternut squash, og jeg har også bagt en kage på kokos og banan. Det er noget I hører nærmere om de næste dage.

Rigtig god torsdag aften.

Tuttelu

Energiberegning pr. person;

425 Kcal.

50 g. protein

3 g. kulhydrat

23 g. fedt.

Tilføjelse 13/9-19: 

Retten smager fortrinligt og jeg håber at du har lyst til at prøve kræfter med den. Lad mig endelig vide hvad du synes.

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker

UA-78511755-1