Hvad står i vejen for din succes ?

img_5094

Hvad står i vejen for din succes ? Det kan være omkring vægttab, et ønske om et bedre helbred, en pænere og slankere krop, at træffe sunde og fornuftige beslutninger for dit liv, at spise “rent” eller efter en speciel kostretning.

Hvordan kan vi ville noget SÅ meget, og virkelig gøre alt hvad vi kan, for at komme i den rigtige retning, og så alligevel ende med ikke at lykkes.? Har du nogen sinde prøvet det ?

  • Har du tænkt på hvordan det kan være du bliver ved med, at bremse dig selv i din udvikling/ i din søgen efter dit mål ?
  • Har du tænkt ” hvad pokker er der galt med mig, hvad gør jeg galt” ?

Måske handler det ikke så meget om hvad vi spiser, men hvorfor vi spiser..  Det kan være vi skal tænke over hvorfor vi vælger at spise en pose matadormix, hvis vi i forvejen ved vi får kvalme og problemer med blodsukkeret. Hvad er det der sker når vi har taget en beslutning om vægttab/bedre helbred/flere vitaminer osv. at vi pludselig sidder med et stykke drømmekage i munden ? Bliver vi ligeglade, tænker vi slet ikke på det og falder for fristelsen ?

Hvis jeg spørger de næste 50 her på bloggen om de ved hvor de kan gøre en forskel i deres kost, så vil de alle sammen sige ja. For vi ved det godt, alle sammen. Men hvorfor er det så så svært at komme i mål ?

Ligger det hele i vores tanker ? Nogen siger at, det du ønsker dig i livet er 80% tanker og 20% handling. Så hvis du ikke har de rigtige tanker med, og ikke tænker positivt om det, så kommer du aldrig i mål !

Hvad tænker du evt. om dig selv som mor, som kollega, som veninde/kammerat ? Hvis du ved at du er en god og omsorgsfuld mor, en arbejdsom og hjælpsom kollega, en loyal og kærlig veninde så går du ikke og banker dig selv i hovedet med, at du er mangelfuld på de områder. For du ved at du er god til det !

Det kan være du er super god til at følge en diæt/slankekur, du taber dig de kilo du ønsker dig men de kommer altid tilbage ! Hvad gør du galt ? – DU TROR IKKE SELV PÅ DET

Det kan meget vel være, at du har forsøgt dig med alverdens kostretninger men aldrig har fundet din rette hylde. Det skyldes at du ikke selv tror på det. Prøv at være opmærksom på hvad du tænker om dig selv. Hvis dit selvbillede er, at du altid har været “den tykke pige”, eller at du altid har haft svært ved at smide de kilo, og du bliver ved med at gentage disse sætninger oveni hovedet, jamen så er det det, din krop tror på.

Hvis du siger til dig selv, at du altid har været ekstremt glad for sukker, og at man da ikke kan leve uden brød, så er det hvad du tror på.  Så får du svært ved at have dig selv med 100% for det er 80% tanker der styrer din succes.

Det du tænker, er det du får tilbage !

Hvad står i vejen for din succes ?

  • Mangel på tro vil bremse din udvikling og succes
  • Argumenter for hvorfor det ikke lykkes, igen
  • dine tanker om dig
  • Frygt for fiasko/at gå glip af noget

Tænk positivit og få positive resultater

Din nye strategi skal være at tro på dig selv. Når du fanger dig selv i dårlige tanker og dit mål for livet, så brems op og spørg dig selv, om du ville tale sådan til din bedste veninde. For nej, det ville du ikke. Det er kun dig selv du dømmer så hårdt. Glemt alt om hvad der skete i går, og i din barndom, det er ting som ER sket, og det kan du ikke ændre på. Du kan til gengæld ændre din adfærd i dag. Hvad der skal ske i morgen kan du tage stilling til i morgen. Men lige nu og her kan du tage magten over din dag. DU bestemmer, DU tager et fornuftigt valg for dig.

Lige præcis i dag kan være dit vendepunkt. Tro på det. Tro på dig.

Du kan prøve lige så meget du vil og ligeså mange gange du vil, og med alt den motivation du har, det vil aldrig lykkes dig hvis ikke du har tankerne med. Spørg dig selv

  • Hvad holder mig tilbage
  • Hvad kan jeg gøre anderledes

Fokusere på dine tanker. 80% !

Hvor mange gange har du ikke hørt, eller selv sagt ; “når først jeg starter kan jeg ikke stoppe” når du sidder med en pose chips, slik ? eller “jeg har ingen selvkontrol når det gælder…”  Vær opmærksom på at dette er instruktioner til vores hjerne som spørger os hvad er det vi skal nu ? Du er et produkt af dine tanker. Glem det aldrig.

Du skal vende sætninger som : “jeg kan ikke det her”, til “jeg kan og jeg vil”. Hvis du siger til dig selv at du ingen kontrol har over dine lyster, så har du ret. For det er hvad du har sagt til dig selv at du skal tro på. Det er signaler og beskeder du sender til din hjerne og ubevidste jeg. Det er dem som sørger for, om du skal lykkes denne gang.

Denne måde at tænke på kan bruges i alle sammenhæng. Om det gælder job, penge, uddannelse, venskaber, og kærlighed. Tro på det. Tro på dig selv.

Husk at se muligheder frem for begrænsninger. Begrænsninger er meget nemme at få øje på HVIS man leder efter dem. Hav ikke ondt af dig selv når de andre spiser guldkorn til morgenmad, eller de sovser rundt i en sukkerorgie fredag aften. Træf nogen sunde beslutninger, når du nærmer dig weekenden, så du er forberedt og har gode alternativer til dig selv.

Hold dig til dit mål i dag, så er det nemmere at forsætte i morgen.

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *