Mangler du gode ideer til frokostbordet ?

I dag skulle vi have gæster til frokost, og jeg lagde hovedet i blød for nogen lækre retter. Mit første valg var let, for den har jeg lavet før,med stor succes. Det er nemlig madbandittens frokosttærte som er yderst lækker. Jeg blev dog nødt til at udvide lidt, da Bo hverken er glad for avokado eller laks. Hmm hva’ så ? Jeg lavede en skål salat med forskellige slags grønt, samt hakkede mandler og mozzarella ost. Hertil hører jo en god fed dressing, som jeg laver af creme fraiche med hvidløg, sambal olek og salt og peber. Bo købte to mørbrad som røg på grillen, i en god barbecue marinade. Som en lille ekstra ting havde jeg lavet æggemuffins med bacon kant 😋

Altså de der æggemuffins ikk’, de er super nemme og hurtige at lave. Og så kan man lave mange på en gang så man også har lidt til fryseren. 😜. Prøv at se her 👇

Muffinformen fores med bacon og æggemassen piskes

Muffinformen fores med bacon og æggemassen piskes

De piskede æg hældes i og fyldet hakkes

De piskede æg hældes i og fyldet hakkes

Efter en tur i ovnen ser de så fine ud og smagen er helt i orden 😃

Efter en tur i ovnen ser de så fine ud og smagen er helt i orden 😃

Jeg tændte ovnen på 250 grader og så gik jeg i gang med at  piske 8 æg med 4 spsk. piskefløde samt friskkværnet peber. Så fandt jeg bacon i skiver frem og lagde et stykke i hver enkelt form. Nu fordelte jeg æggemassen i muffinformene og gik i gang med at hakke fyldet som bestod af chorizo pølse, mozzarella samt frisk spinat.       Jeg fordelte nu fyldet i formene og kom formen ind i den varme ovn. De fik de første 5 min. på 250 grader og derefter små 10 minutter på 180 grader varmluft. Hold øje med dem og tjek lige undervejs om de er gennembagte. De bliver meget store og høje inde i ovnene men så snart de kommer ud falder de sammen igen.

Efter disse friske morgentimer i køkkenet kom min morgenmads tallerken til at se sådan her ud ;

image

Æggemuffin, salat og scrambled æg 🙊 æg med æg på 🙈

Men er du nysgerrig efter at se den lækre frokosttærte ? Min er knap så køn som den Madbanditten har i sin bog, men hold op den smager godt 😇

Frokosttærte, æggemuffin og citron

Frokosttærte, æggemuffin og citron

Rigtig dejlig søndag aften.

 

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 tanker

 • SVAR

  Tak for rigtig dejlig frokost. 😘
  Du er super god til at tænke ud af normalen. 👍👍👍
  😘😘

  • SVAR

   Tak skat 😊 Dejligt du kunne lide det 😉