Kyllingefilet og kokosmakroner på en torsdag.

Komosmakroner

Indlægget indeholder reklame.

Kyllingefilet og kokosmakroner på en torsdag. Ja, så har man hørt det med 😉

I dag fik jeg sådan lyst til at lave min skønne ret, kylling i fløde, og den skuffede selvfølgelig ikke. Hold nu op den vinder hver gang ! Har du prøvet den ? Eller vil jeg stærkt anbefale dig at prøve, måske allerede i weekenden ?

Du finder opskriften på den her : http://familiefristelser.dk/?p=1039

Kokosmakroner har været en favorit hos mig siden jeg var barn. De smager bare altid godt, og så er de fri for mel ! I dag har jeg lavet en version som er bagt uden raffineret sukker. Jeg har i stedet for brugt fiber sirup*. Det fungere også godt, og når du så topper dem med fine striber af mørk chokolade, så sidder stemningen lige i skabet 🙂

Kokosmakronerne gør sig bedst samme dag 🙂

*Fiber sirup kan købes i alle større supermarkeder, men den findes også online i LCHF butikken. Du kan klikke dig ind på deres side ved at klikke på billedet i højre side af bloggen her hvor der står LCHF butikken.


Du skal bruge (til ca. 15 stk.)

4 æggehvider

30 gr. Fiber Sirup (kan evt. købes ; her )

1 tsk. vaniljepulver

4 ½ dl. kokos

lidt salt

Du gør sådan her :

Slå dine æggehvider ud i en tykbundet gryde og tilsæt fiber sirup

Rør rundt i gryden, på lav varme, hele tiden, indtil du kan se at din fiber sirup er blandet godt sammen med æggehviderne.

Når det er klar sætter du gryden til side og hælder kokos, vaniljepulver og lidt salt i en skål.

Bland de tørre dele sammen og tilsæt æggehvideblandingen.

Rør godt rundt til kokosmassen til sidst er sat godt sammen.

Find din bageplade frem og læg et stykke bagepapir på.

Tænd ovnen på 180*

Fordel en masse små kokosmakroner, evt. med to teskeer, eller som jeg, med hænderne.

De er ikke super nemme at få til at hænge sammen, men det kan godt lade sig gøre. Du former dem ganske forsigtigt og trykker dem lidt sammen med to fingre. Sørg for at kokosmakronerne har samme størrelse.

Sæt pladen ind i ovnen og giv kokosmakronerne 10-15 minutter. Hold øje med dem ! De er færdige når de er gyldne på toppen.

Pynt dem evt. med mørk chokolade når de er kølet lidt af. Jeg gjorde det at jeg smeltede lidt chokolade over et vandbad, og satte det til side indtil det var kølet lidt af. Så hældte jeg den lune chokolade op i en frostpose, jeg sigtede efter det ene hjørne, og klippede et lille bitte hul, og så dekorerede jeg ellers makronerne som jeg synes var pænt.

img_5694

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *