Vafler lavet på ricottaost med et tvist af kanel

Indlægget indeholder reklame

Vafler lavet på ricottaost

Vafler lavet på ricottaost med et tvist af kanel.

Det er lørdag, det er 1. oktober, og solen skinner ! Wiiii det er sådan en lækker morgen. Jeg fik lyst til at bage vafler, men jeg kunne ikke lave dem jeg normalt er vilde med, fordi skabet var tomt for de ingredienser. Hvad gør man så ? Tja. så må man improvisere, og det kom der disse lækre vafler ud af.

Jeg brugte en hel pakke ricottaost, og resten af min creme fraiche og så lidt af det ene og lidt af det andet, kender du det ? Og jeg var så “heldig” at jeg spiste dem alene da resten af min hjemmeboende familie havde andre gøremål. tsk tsk..

*Jeg har brugt pofiber og sukrin melis som “special ingredienser” i denne opskrift. Begge dele kan købes i de større supermarkeder, men de kan også købes online i LCHF butikken. Du kan klikke på linket i højre side af bloggen her for at komme ind på deres side.


Du skal bruge, til 12 stk. :

250 gr. ricottaost

0,5 dl. creme fraiche 38%

4 æg

1 tsk. vaniljepulver

2 tsk. kanel

1 dl. hjemmehakket mandelmel

2 spsk. pofiber (kan købes online her )

2 tsk. bagepulver

2 spsk. sukrin melis (kan købes online her )

Du gør sådan her :

Rør dine æg godt sammen

Varm dit vaffeljern op.

Tilsæt ricottaost og creme fraiche og rør sammen til det har en ensartet masse

Tilsæt de tørre ingredienser

Nu er dejen klar, og du skal bare smøre dit vaffeljern første gang med kokosolie eller smør.

Dejen er “fed” nok i sig selv til at du ikke behøver at smøre vaffeljernet ved hver vaffel.

Kom dejen i vaffeljernet, og vent til den er godt gyldenbrun før du fjerner den igen.

Fortsæt til du ikke har mere dej tilbage.

img_5710

Som du nok kan se så er mine hindbær ikke tøet helt op da jeg skulle tage billedet, det var de til gengæld da jeg var klar til at spise dem 😉

Dejlig lørdag til jer alle sammen <3

 

 

 

Andre skønne indlæg i denne stil

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *