Fredag den 7 oktober og det er blevet efterår

I dag er det fredag, det er blevet koldt, men vejret har været smukt med dejlig sol. Himlen har været blå det meste af dagen, og vi nyder det.

Jeg mødte tidligt i dag, men fik også tidligt fri. Det gør jeg hver fredag, og det er bare SÅ skønt. Jeg skal bruge det meste af weekeenden til at lave mad til Max fødselsdag på onsdag. For hvem gider at stå onsdag eftermiddag og lave mad til 25 mennesker, og kun have en time til det ? Ikke mig, i hvert fald. Så i morgen tidlig står den på boller i karry, ha ha, det skal nok blive hyggeligt. Der skal også bages to kager, så det bliver ikke kedeligt. Men det er det aldrig.

Jeg skal også have lavet nogen små fatbombs, jeg har en idé til at give dem lidt sødme. Det er selvfølgelig kokos. Men nu må vi se. Jeg smider opskriften her på bloggen så snart jeg selv er tilfreds med opskriften.

I skal også have opskriften på det pandestegte brød som er super low carb. Jeg skal bare lige lave et par stykker mere så jeg finde min egen favorit.

I dag har jeg spist sent frokost, så jeg springer aftensmaden over. Jeg er ikke sulten så det bliver sikkert bare til lidt nødder. Og rødvin 😉

Dejlig weekend til jer alle <3

 

 

Andre skønne indlæg i denne stil

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 tanke