Brug dine rester, smid aldrig mad ud.

img_6065

Brug dine rester, smid aldrig mad ud. Jeg synes tit at de mest velsmagende retter kommer af vores rester. Jeg smider meget sjældent mad ud  da jeg synes at resterne kan bruges både til morgenmad og frokost.

Forleden dag fik vi kyllingefilet. Dem skar jeg op i mindre stykker og stegte på panden i smør hvor jeg havde svitset karry. Nøj hvor dufter det bare lækkert !  Der var nogen stykker tilbage af kyllingen som jeg dagen efter brugte ovenpå noget af den grønkål jeg havde ovnbagt. Det var faktisk slet ikke så tosset. Nogen gange kommer de bedste ideer ud fra de forskellige rester, som køleskabet indeholder.

Lad os starte med grønkålen. Jeg brugte en pose grønkål som fra butikken var vasket og skyllet. Jeg hældte det op i en skål og pressede saften fra en halv lime ned i, dryssede salt i og en lille håndfuld fintrevet parmesan. Jeg stak hænderne ned i skålen og masserede kålen godt så salt og lime blev masseret godt ind i bladene. Så hældte jeg det over på en bradepande og satte det i ovnen i 15-20 minutter. Bum så var det færdigt. Familien trak på næsen og syntes ikke det var den bedste duft jeg kan fremkalde i et køkken. Ha ha men det smager godt, synes jeg (helt alene herhjemme)

Kyllingen havde jeg, som sagt, stegt dagen før i smør og karry, så den skulle bare lunes lidt og lægges ovenpå grønkålen. Jeg havde en rødpeberfrugt som gav lidt sødme og sprødhed til retten.

Som dressing havde jeg brugt en spsk. mayo og en spsk cremefraiche som jeg blandede sammen med 1 tsk. karry. Jeg hældte dressingen i en frostpose og klippede et lille hul i hjørnet så jeg kunne lave tynde striber ovenpå retten.

 

Jeg ved godt at her er stille på bloggen, men I skal endelig byde ind hvis der er noget I har lyst til, eller hvis I har gode ideer/input. Jeg er aktiv på instagram, så der kan i se at maden stadigvæk bliver lavet. Hvis noget af det falder i din smag, så prik til mig for så vil jeg bringe det her på bloggen 🙂

Bedste hilsner fra Linda

 

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *