Nem og hurtig pizza dagen før nytår

Indlægget indeholder reklame.

Pizza på en bund af ost

Jeg har haft travlt i køkkenet de sidste par dage med forberedelserne til i morgen, hvor det som bekendt er nytårsaften. Vi bliver et lille sluttet selskab på 6 stk. men der bliver bestemt ikke sparet på noget. Jeg gør mit allerbedste med maden, snack og dessert.

Mine forberedelser har taget tiden fra aftensmad, så jeg baksede hurtigt en pizzabund af ost sammen og så fik jeg mig en pizza til aften. Den smagte godt og jeg er mæt. Jeg tænker at det kan være rart, at jeg lige bringer denne “opskrift” da det kan være super med ting der går hurtigt, og med ingredienser som mange ligger inde med.

Du bestemmer naturligvis selv hvad du vil toppe din pizza med, jeg valgte skinke, pepperoni, ruccola, tomat, og parmesan.

Til din pizzabund (ca. til 2 pers. eller 1 hvis du er meget sulten)

4 æg

2 meget store håndfulde revet ost (jeg river selv osten, kender ikke vægten)

3 spsk. pofiber (kartoffelfibre som kan fås i bla. Lidl til 20,-)

1 spsk. oregano

Salt efter smag

Du gør sådan her:

Bland alle ingredienser sammen og lad det stå at trække i 10 minutter.

Tænd ovnen på 200* varmluft

Hæld dejen ud på en brandepande med bagepapir

Form den som du synes og i den tykkelse du ønsker (den flader en smule ud i ovnen)

Sæt den i ovnen i 10-15 minutter indtil overfladen er flot gylden

Tag den ud og lad den køle lidt af.

img_6450

Til toppen :

1 lille dåse tomatpuré (puré fordi tomatsauce er for flydende til en bund lavet på ost, synes jeg)

2 store skiver skinke

Det antal pepperoni skiver du ønsker

Evt. fintrevet parmesan

Ruccola

Basilikumblade

Coctailtomater

Start med at fordele det meste af tomatpuréen på den afkølede pizzabund. Læg skinke og pepperoni på. Slut evt. af med et tyndt lag parmesan. Sæt pizzaen tilbage i ovnen og giv den 10 minutter eller indtil du kan se osten er smeltet.

Tag pizzaen ud og pynt med ruccola, basilikum og coctailtomater.

Voilá

Pizza på en bund af ostVelbekomme 🙂

 

 

Andre skønne indlæg i denne stil

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *