Lækreste frokost !

img_6477Indlægget indeholder reklame

I dag har jeg spist den lækreste frokost ! Jeg mener det. Enten smagte den så godt fordi det er vildt længe siden jeg har spist madpandekager og ellers skyldes det, at jeg var meget sulten, eller måske at jeg bare havde lavet den perfekte madpandekage sammensætning. Wow siger jeg bare. Og jeg har indtil videre været mæt i 5 timer, og det er da noget værd, ikk´ 🙂

Det er egentlig ret simpelt, hvis altså man ligger inde med de ingredienser jeg har brugt. Madpandekagen og opskriften på denne finder du her lige her. (klik på “lige her”) Jeg vil anbefale dig at bruge pofiber (kartoffelfibre) i stedet for HUSK, da dejen bliver lettere at arbejde med. Fyld dejen med lige de krydderier du bedst kan lide, og vupti så har du til frokost i mange dage. Jeg brugte oregano og basilikum, det er jeg helt vild med.

Det er også vigtigt at du husker en god dressing, det er vel nærmest det der udgør mest af smagen, eller hvad ? Jeg havde blandet Helmanns mayo med cayenne peber og røget paprika. Nøj det er en god blanding !

Af kødfyld havde jeg brugt en rest kylling fra i går. Jeg vendte kyllingen på panden med cayenne peber (kun lidt), salt, peber og paprika. Det giver også en fin smag. Vi gider jo ikke sidde og spise luft, vel !

Så smed jeg salat i, sammen med oliven, avokado, agurk, og tomat.

Jeg bliver nødt til at lave en igen i morgen, men måske vender jeg kyllingen i karry denne gang, bare for afvekslingens skyld.

Hvis ikke du har prøvet kræfter med de populære madpandekager, så synes jeg du skal give dem en chance 🙂

Lige her

Det var alt for denne gang, jeg håber du er kommet godt ind i det nye år.

Godt nytår 🙂

Kram fra Linda

 

 

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *