Ostefladbrød

Indlægget indeholder reklamefladbrød med ost Jeg har flere gange bagt dette ostefladbrød, og synet godt om det. Og så har jeg glemt alt om det igen.  Opskriften har jeg fundet hos en anden LCHF  madblogger som hedder Jette. Jeg følger stor set opskriften slavisk, dog undlader jeg aldrig chiafrø !

Du finder Jettes blog her ; https://cdjettedcs.blogspot.dk/2014/08/ostefladbrd-med-chia-og-bla-birkes-lchf.html

(Undskyld linket virker ikke, jeg aner ikke hvorfor, men arbejder på sagen.  Du kan evt. kopiere og forsøge ad den vej)

Du skal bruge :

7 æg

50 gr. smeltet smør

1½ tsk. bagepulver

2 spsk. chiafrø

1 dl. pofiber

225 gr. revet ost ( vi river vores selv, af en helt almindelig skæreost)

Birkes til at pynte toppen  med.

Du gør sådan her :

Slå dine æg ud i en skål og pisk dem godt igennem

Hæld det smeltede smør i

Tilsæt den revet ost, og rør det sammen.

Fyld nu pofiber, bagepulver og  chiafrø i.

Røre-røre-røre og lad blandingen stå at trække i omkring 5-10 minutter.

Hæld  nu blandingen ud på en brandepande som du har beklædt med bagepapir.

Sørg for at dejen er godt fordelt og lige tyk over det hele. Jeg kan bedst lidt brødet lidt tyndt, cirka 1 cm.

Drys med birkes.

Tænd nu din ovn på 175* varmluft, og lad brødet stå at trække lidt mere indtil din ovn har nået den rette temperatur.

Bag brødet i omtrent 20 minutter.

Lad det afkøle og skær det i passende stykker. Det egner sig rigtig fint til at blive frosset ned. Jeg tager gerne en skive eller to op inden jeg går i seng, og så har jeg til min morgenmad. Det er vildt godt efter en tur på brødristeren ! Ost og smør er et must 😉

Håber brødet falder i din smag

<3 Linda

 

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *