Hjem Hvem er jeg Æg, kolesterol og amerikanske podcast

Æg, kolesterol og amerikanske podcast

af Linda

Æg med fløde, ost og pølse

Jeg spiser mange æg. Som i rigtig mange. Og jeg hører til stadig kommentarer, om jeg nu også tror det er særlig smart. JA, det synes jeg. For det er mange år siden at teorien om æg og kolesterol blev tilbagevist. Faktisk er det 23 år siden. BUM. Følg lidt med ! Det var dog først i 2014 og at de danske læger måtte opgive deres hadekampagne imod æg og havde et indlæg i det danske udskrift for læger. Hmm..

Læs evt. med hos denne kloge dame som har en blog der hedder “madforlivet.com” hun ved hvad hun taler om og har altid sine kilder godt dækket ind.

Æg påvirker ikke kolesteroltallet

Jeg forsøger at følge med på diverse medier, og lytter til mange amerikanske podcast lavet af læger som tør gå lidt ud over den vanlige tankegang omkring mad og medicin. Det er spændende, og jeg glædes over at de tør gå imod strømmen.  Jeg synes generelt at vi får for meget medicin, og tankegangen om at vi kan bruge vores mad som medicin er meget tillokkende på mig.

På disse podcast tænkes der også meget i sukker og fedt, og det gentages igen og igen at det er sukker der er den store fælde og som er farlig for mennesker. Ikke fedt ! Sukker gør os afhængige og kan sammenlignes med div. euforiserende stoffer. Skræmmende.

Lyt evt. med på “ketotalk” med Jimmy Moore & the doc

Eller “the livin´ la vida low-carb show”

Som noget nyt er jeg begyndt at lytte til ;”fasting talk” som også er med Jimmy Moore, og ret interessant.

I denne her potcast er han sammen med læge Dr. Jason Fung. Det er ikke fordi jeg bruger faste, fast i mit liv, men jeg synes det er interessant med den lægelige vinkel hvor du bruger fasten som medicin, og det er vildt med de resultater de har opnået. Her tænker jeg især på cancer, men også imod fedme. Sukker er bandlyst ! Vidste du at cancerceller lever bedst på sukker ? SHIT, ikk´  Jeg skal i hvert fald nok holde mig på god afstand.

Happy reading 🙂

<3 Linda

 

 

 

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker