Hjem FODMAP venlig Pandekager til morgenbordet

Pandekager til morgenbordet

af Linda

Pandekager til morgenbordetPandekager til morgenbordet, det er altså en luksus måde at starte dagen på. Vi fik to blødkogte æg til, og jeg er meget mæt. Pandekager kan spises hele døgnet, synes jeg, og du kan variere indholdet efter tidspunkt på dagen. Jeg er ret ligeglad med hvad der kommer indeni, pandekager er bare lækre.

Jeg fik 9 stk. ud af denne portion (bagt på min lille stegepande som er 16 cm i bunden):

4 æg

4 æggehvider (jeg har gemt blommerne til min scrambled i morgen)

150 gr. græsk yoghurt 10 %

½ dl. piskefløde

1 spsk. Sukrin gold

1 spsk. Sukrin melis

2 tsk. vaniljepulver

Lidt revet skal af økologisk citron

8 tsk. HUSK

lidt salt

Du gør sådan her ;

Pisk det hele sammen i en skål og steg dem en efter en i smør på din stegepande. Husk at det er super vigtigt at din stegepande er ordentlig varm inden du starter, det er det som er hemmeligheden bag gode pandekager 😉

Dejen vil blive lidt tyk i slutningen af processen, så her skal du arbejde lidt hårdere for at få dem fordelt ud på stegepanden, men det kan godt lade sig gøre. Du skal “bare” glatte dem ganske forsigtigt med en palet. Jeg synes at smagen er i top !

Tilføjelse : De gør sig også fremragende som vafler 🙂

Laver du nogensinde bulletproof coffee ? Jeg gør det indimellem om morgenen, især på de dage hvor jeg ved at det ikke er muligt at nå at spise frokost (hver fredag!) Jeg synes at bulletproof coffee smager som thailatté, og jeg er vild med den. Den mætter lææææænge 🙂

How to do :

1 æg

En knivspids vanlijepulver

En knivspids kanel

1 tsk. kokosolie

1 tsk. smør

2½ dl. stærk kaffe

Hæld alle ingredienserne i et blender glas og giv det en tur med din stavblender. Drik med det samme 🙂

Bulletproof coffee

 

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker