Søndagshygge

Herligt citat fra Carrie Bradshaw, jeg kan kun være enig 😀

Herligt citat fra Carrie Bradshaw, jeg kan kun være enig 😀

De første fire måneder af året er gået, og vi er forbi to skiferier, konfirmation, fødsel af første barnebarn, og to fødselsdage 😊

I dag er det søndag, og arhhh hvor jeg har glædet mig til en dag uden en lang to-do-liste. Så jeg har hygget mig med at planlægge mad til ugen der kommer,vaske tøj, stryge tøj, støvsuge og hygge om tre af mændene i mit liv.

Faktisk er det mors dag, og min vidunderlige datter kom forbi med kæreste og bonus søn imens mit barnebarn lå i sin barnevogn udenfor og sov. Jeg fik en smuk blomst men det bedste var, at de lige blev og spiste frokost ❤️ Min voksne søn gav mig en smuk buket i går, da vi alligevel var sammen til Kians fødselsdag. Kian og Max gav mig en pose bolsjer fra Svaneke hvorpå der stod mor ☺️ Det er dælduseme nogen skønne børn jeg har.

Til morgen lavede jeg scrambled æg med bacon, og havde peberfrugter og tomater ved siden af. Frokost bestod af en madpandekage med fiskefrikadelle i og salat, agurk og tomat. Til aften har vi fået pizza udefra,- Big mistake ! Det er ikke mere end 9 dage siden jeg sidst fik pizza  og det er ikke længe nok  så nu sidder jeg her med kvalme, hovedpine, hjertebanken, halsbrand, og ondt i maven. What to do ? Jeg burde vide bedre 😩  Så nu er der laaang pizza pause i vente😏 Jev ved jeg bør lave min pizza selv, for den smager godt og efterlader sig ingen gener i min mave. Men altså nogen gange,- … Fristelser 😏

Ugens madplan :  fisk på grillen, kylling i karry, tortillas, oksekød i fad, kylling med salat. I morgen vender jeg tilbage med hvordan jeg får vendt disse retter til at passe til vores sarte maver.

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *