Inspiration, vedholdenhed og troen på din krop #5

Chiagrød rørt op med græsk yoghurt

Undskyld ventetiden.. ved godt jeg havde lovet dette indlæg i går, men for dælen da jeg fik ondt i maven. Det kom som et lyn fra en klar himmel klokken 11.30. Jeg måtte gå fra arbejdet 12.15, tre kvarter før planlagt. Det var jo mega lækkert vejr, så jeg cyklede hjem i forventning om at smide mig ud på solsengen. En time på øjet i dejligt vejr,må da kunne kurere det meste, ikk´? Nobe ! Det blev ikke til nogen solseng, men et soveværelse i mørke, i to en halv time. ØV !

Jeg kunne godt have brugt min eftermiddag langt mere effektivt, men det er vel bare sådan livet er, indimellem. Jeg havde en aftale med min mand, vores nabo og en veninde om, at vi skulle til København og løbe med i Friday Night Skate klokken 20;00,på rulleskøjter igennem København. De første fem kilometer var ikke sjove, jeg kæmpede med en rigtig kedelig kvalme, og mavekramper. Men så begyndte det at gå bedre, og jeg nød resten af turen. Man får godt nok set nogen steder i Købehavn som man ellers slet ikke kommer i nærheden af. Ret interessant. Hvad var årsag til mine mavesmerter ? Jeg aner det ikke. Det eneste jeg kan komme i tanke om er, at jeg tilsatte en stor spsk. græsk yoghurt til min chiagrød om morgenen hvilket jeg ikke gjort i mange måneder. Måske reagerede jeg på mælken?

Nå, nu skal vi til det. I skal høre om Leanne ;

Leanne Vogel er en canadisk kvinde som har bloggen healthfulpursuit.com, hun skriver indlæg på sin blog om sin livsstil, hun laver podcast, har udgivet bøger og laver videoer. Hun blogger om sin egen indgangsvinkel til LCHF/KETO, og interviewer interessante mennesker i sine podcast. I kan også følge hende på Instagram under samme navn som hun har sin blog.

Men hvorfor lytte til Leanne, når hun taler om samme “produkt” som Jimmy Moore og Dr. Adam Nally ? Jamen det skal jeg sige dig. Jeg lytter til Leanne fordi jeg kan godt kan lide at få alle vikler med. Hun er meget åben for en mere liberal LCHF livsstil. Hun er allergisk overfor mejerivarer så de fleste af hendes opskrifter er uden mælk og fløde. Det giver mig lidt mere inspiration til min madlavning, og i øvrigt er to af mine sønner laktoseintolerante, så det er bare win win.

Leanne har prøvet lidt af hvert. Hun har bla. været besat af tanken om at tælle kalorier, dyrket sport i ekstremt mange timer hver dag(hele ugen), har været veganer i 7-8 år, hun har haft spiseforstyrrelse (bullimi), og meget mere. Hun fortæller at hun har spist sig ud af sin ADD med sin LCHF livsstil. Hun tror ikke på at alle skal ned på 20.kulhydrat for at være fedtforbrænder og hun er overbevist om at kvinder skal spise anderledes en mænd på LCHF. Du kan høre hende fortælle det hele selv  lige her

Leanne fortæller meget om hvor styret vi er af vores hormoner og hvor vigtigt det er at de er i balance.  Det er hormonerne der bestemmer alt og de skal være i balance før du kan opnå varigt vægttab. Glem alt om at tælle kalorier, det er helt ligegyldig. Lyt evt. med på denne podcast hvor hun har Dr. Jason Fung i studiet til en snak om kalorier, faste og m.m  Lyt med her

Jeg har for nyligt bestilt hendes bog “ketogenic diet” jeg er spændt på hendes opskrifter og glæder mig til at komme i gang. Jeg tror det vil være godt for mig med inspiration til en kost uden mælkeprodukter, om ikke andet så vil min mave sætte pris på det 😉

Min føljeton fortætter. Så stay tuned.

Rigtig dejlig solrig lørdag til jer alle sammen <3

Knus og kram fra Linda

 

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *