Ladywalk på 10øren i dag

Greenie og chiagerød

Der kommer ikke noget #6 i dag, for jeg har en travl dag på jobbet, en lang cykeltur, en gåtur med hunden og et arrangement at deltage i i aften. Kender du det ? Nogen dage er der ingenting i kalenderen, og så lige pludselig kommer alle aftaler samme dag. Det så typisk. I dag har vi møde på arbejdet, i øvrigt et møde jeg glæder mig til, men også et møde der gør at jeg vil være senere hjemme end vanligt. Mødet er også årsag til at min cykeltur bliver længere end de vanlige 9 km. Nå, men jeg skal nu nok nå det hele. Bare kryds fingre for at det ikke blæser en halv orkan, for så er det altså virkelig nederen at være cyklist.

Ladywalk 2017

Skal du deltage i ladywalk ? Det skal jeg, i dag. Vi skal gå 12 km. Turen starter halv syv, så det er bare på med de gode sko og så vandre derud af. Det er en hyggelig tur og man når at få sludret en hel del og får vendt hele verdens situationen.

Jeg er startet dagen med min yndlings greenie. Jeg er blevet helt vild med den. Jeg spiste også en lille portion chiagrød til, det var mest fordi den stod og grinte af mig i køleskabet. Sådan en kan jo ikke holde sig for evigt. Til frokost har jeg lavet mig en god gang salat med en creme fraice dressing til og lidt kød rester fra i går. Det skal nok mætte fint. Når jeg lige er hjemme et kort smut i eftermiddag, så smører jeg mig en af mine grøntsagsboller som jeg bagte i går. Det er dejligt nemt at tage sådan en med og spise på vejen. Du kan lige se et billede af dem her,før de røg i ovnen :

GrøntsagsbollerDer er rigeligt med spinat og squash i. Smager virkelig lækkert. Af en eller anden grund glemte jeg at tage billede af dem bagefter, og det er jo ellers der de er pænest. Well well, det går jo nok, ikk´.

Rigtig dejlig mandag. Ses vi på 10´øren ?

Knus fra Linda

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *