Hjem LCHF Godmorgen fra Brøndbyøster

Godmorgen fra Brøndbyøster

af Linda

Verdens bedste greenie

Opdatering på Ladywalk

Godmorgen fra en med lidt trætte ben i dag. Det blev til 24 km. på cyklen i går og 12 km. til Ladywalk. Bum bum, det da slet ikke så ringe. Vores Ladywalk tog os 2 timer og 12 minutter, i frisk trav. Vi er selv ganske tilfredse og det er ikke sidste gang vi tager afsted. Vil du med til næste år ? Lad os danne en gruppe og gå i samlet trup, det er sådan en hyggelig aften.

Man får vendt flere ting i en samtale på nogen timer, og sjovt nok så løber man ikke tør for samtaleemner 😉  En af de ting som Karina og jeg talte om, det er vigtigheden af at få hverdagen til at være ligeså god som weekenden. Hvorfor er det vi glæder os hele ugen til fredag, hele vinteren til forår osv. osv. Det er så vigtigt at vi husker at være tilstede lige her, lige nu. Dagen i dag kommer ikke igen, og vi ved ikke hvad i morgen bringer. Lev dit liv nu.

Greenie og energi

Jeg er startet min dag med en greenie igen. Jeg synes virkelig at den smager godt ! Tænker at det må være ganske skønt at starte hver evig eneste dag med sådan en portion vitaminer. Jeg ved ikke om min mave er ved at vænne sig til det. Om et par timer ved jeg om jeg kan lave en til i morgen tidlig. Min mave giver kontant udbetaling, ved kasse et, hvis ikke den er tilfreds med mine valg. Du hører nærmere.

I dag skal jeg skynde mig hjem fra arbejdet. Jeg skal hente mit skønne lille barnebarn fra vuggestuen, og så skal vi hygge indtil min datter kommer hjem. Total yndlings tirsdag <3

Madlavningen i dag kommer til at efterlade sig en del at ønske, for når jeg er så sent hjemme, så går jeg ikke i gang med alt for omfattende opskrifter. Måske bare kyllingelår, og salat. Hmm. Vi må se hvad mine to teenagesønner siger til det.

Det var det for nu. Jeg vil hoppe op på cyklen og drøne til arbejdet. Skal møde klokken syv i dag, så det er bare tjep-tjep. Hav en rigtig dejlig tirsdag, og husk det nu !  NYD LIVET <3

Ups. lige en lille ting mere. Husk at du kan følge mig på snapchat (lindapinds). Min konto er åben og offentlig så alle kan følge med i mine madopdateringer osv.

Knus fra Linda

 

2 comments
0

Du vil måske også synes om dette

2 comments

Karina maj 30, 2017 - 10:26 am

Dejlig tur, dejligt selskab, lækker mad og gode samtaler <3 Tak for en hyggelig aften 🙂

Reply
Advokadofyrensballondans maj 30, 2017 - 3:53 pm

Selv tak, fornøjelsen var helt på min side ;-D Det gør vi da igen næste år <3

Reply

Skriv dine tanker