2 keto dudes fra Australien #7,

Fyldte peberfrugterFyldte peberfrugter. Nam nam.

Vil du med et smut til Australien ?

I dag skal I høre om de her to skøre mænner 😉 Den ene er fra USA og den anden fra Australien. De bor begge i Australien i dag. De har været igennem lidt af en rejse med overvægt, medicin og diverse følgesygdomme. De har følt på egen krop hvad det vil sige, at slæbe rundt på en voldsom overvægt, og alle de tanker og følelser der er forbundet med det.

Du finder dem Lige her, hvor de præsenterer sig selv, og henviser til deres podcast. De linker til de steder hvor de har fundet deres kilder/viden. De lever naturligvis LCHF den dag i dag, og denne livsstil har hjulpet dem af med mange kilo. De har interessante mennesker i studiet, som jeg synes man kan lære meget af. Selvfølgelig skal man altid bruge sin sunde fornuft. Det gælder alt i livet. Hvis du bliver helt vild med dem, kan du købe en t-shirt med deres ansigter eller logo på  !  😉

Hvis du bliver grebet af podcast

Du skal skynde dig at gribe din telefon og gå ind i app store, eller hvad det nu hedder på androide, og downloade appèn “podcast”. Når du har gjort det, kan du i søgefeltet skrive lige den podcast du føler dig mest inspireret til at lytte til. Jeg følger lidt flere end jeg har nævnt i denne føljeton, og du vil sikkert også finde nogen helt andre. Det vigtigste er, at lytte til noget som fanger. Indimellem kan man finde en podcast, der handler om lige det man søger, og så er det en stemme, som får alting til at stritte på dig. Øv ! Men sådan er det bare indimellem. Op på hesten og søg videre. (det er også her du finder mads&monopolet)  😉

Find ud af hvad der inspirerer og motiverer dig

Herhjemme hos os er jeg den eneste der lever LCHF/KETO, og det kan godt have sine udfordringer, men jeg er aldrig i tvivl. Jeg ved dog godt, at jeg har brug for at blive inspireret og motiveret, og det gør jeg ved at følge nogen af alle de skønne mennesker, som I har hørt om den sidste tid. Det er igennem disse podcast at jeg har stiftet bekendtskab med andre spændende podcast. Bliver vist også lige nødt til at nævne denne “happier” med Gretchen Rubin. Den handler ikke om kost, men om hvordan små ændringer i din hverdag kan gøre dig gladere. Der er fokus på hvordan dine tanker om dig selv er med til at skabe din dag, og skaber dit selvbillede. Jeg synes det er spændende.

Tuttelu og dejlig dag til dig

Knus fra Linda

 

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *