Slut med flere indlæg om podcast (indtil videre) ;-) #8

KETO way of livingJa der er mange fordomme og holdninger til LCHF, og det er bestemt også ok, hvis altså folk gider sætte sig ind i hvad det er.

Jeg mangler kun at præsentere jer for et par stykker mere

Jep, der er lige Ketogenicgirl som jeg følger på Instagram. Hun virker som en rigtig sød pige, og hun er lægger inspirerende billeder op af sin mad. Jeg får tit ideer til hvad jeg vil prøve i weekenden. Hun har også en blog som du kan finde Lige her, den indeholder hendes historie, masser af tilbud om at købe hendes bøger, men også nogen opskrifter og forklaringer på hvad KETO/LCHF er for noget.

Jeg følger også Rikke Thorlak på Instagram. Hun er en dansk pige fra Jylland som kun er aktiv på dette sociale medie. Hun laver vildt flotte billeder, og har det pæneste porcelæn fra Mega-Mussel. Hun er super sød, så hende skal du holde øje med 🙂

Dr. David Perlmutter

På min cykeltur til jobbet i morges havde jeg Leanne Vogel i øret. Jeg lyttede til episode 11 hvor hun interviewer Dr. David Perlmutter, som er neurolog, og har udgivet en masse bøger om hvordan mad styrer vores hjerner. Jeg var helt opslugt og måtte høre den helt til ende med det samme. Det er jo helt sindsygt så stor indflydelse, alt hvad vi putter i munden har. Virkelig ! Han nævner sukker et par gange og fortæller at det er rent gift for os, og bestemt ikke er naturligt for menneske kroppen. Alzhiemers hænger tilsyneladende også sammen med vores sukkerindtag. Det ligger slet ikke i vores gener at skulle spise alt det sukker. Lyt med en dag hvor du har lidt tid. Interviewet varer i ca. en halv time. Det ret interessant.

Jeg kunne fortsætte i en evighed med at fortælle om alle dem jeg lytter til hver dag, men skal ikke kede jer med mere i denne omgang. I stedet for skal vi tilbage til opskrifter, helt almindelige hverdagsretter, hvor I kan følge med i mit liv med LCHF.

Jeg har forberedt min morgenmad til de næste to morgener. Det er min yndlingsgreenie. Jeg er blevet fuldstændig tosset med den. Tror også at min mave er det, for pludselig fungerer den,- og hurra for det ! Du finder min greenie Lige her

Hvad mener jeg om alle disse podcasts ?

Jeg synes det er interessant at høre de forskellige vinkler på LCHF, og jeg er især vild med interview af spændende læger og sundhedspersonale. Når det så er sagt, så ved jeg godt, at det er deres holdninger og jeg kan godt finde ud af at skille skidt fra kanel. Jeg lytter og sorterer. Jeg ryster lidt på hovedet, smiler. Jeg griner med dem og nogen gange af dem. Men de inspirerer mig og det er det eneste jeg skal bruge podcast til. De holder mig til ilden. Dét synes jeg er fedt <3

Rigtig dejlig torsdag til dig

Knus fra Linda

 

 

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *