Bacondressing,- say what ?

Bacondressing, frikadeller og ovnstegte broccoli

Bacondressing,- for real ?

Bacondressing, det har jeg aldrig prøvet at lave før. Men den er jo en sikker vinder, allerede inden man har smagt den. Jeg blev inspireret til at lave den selv, da jeg læste om den, hos en anden blogger der kalder sig ravfood. Det er en dansk side/blog, fyldt med gode opskrifter, inspiration og motivation. Du finder dem  HER

Du får min version lige her:

Du skal bruge :

2 spsk. creme fraiche 38%

1 spsk. Hellmans mayo

2 spsk. purløg

1 spsk. citronsaft

1 fed hvidløg

5 skive sprødstegt bacon (fint hakket)

Salt og peber.

Du gør sådan her :

Bland creme fraiche og mayo i en lille skål

Hæld alle ingredienser i skålen og rør godt rundt. Smag til med salt og peber. Vær varsom med salt, da du allerede er dækket godt ind via bacon 😉

Sæt i køleskabet og lad det trække nogen timer. Eller gør som jeg,-spis med det samme.

Til denne smækre dressing fik vi frikadeller som jeg havde blandet op med frisk rød chili, loppefrøskaller, æg, løgpulver samt salt og peber. Jeg spiste ovnstegte broccoli til, som jeg havde skåret i lange stænger og krydret med forskellige krydderier. Drengene spiste kartofler til. Det gør jeg også indimellem, men ikke i dag.

Cykeltur og røvtur

På min cykeltur, til og fra arbejde har jeg, igen i dag, hørt Leanne Vogel, som interviewede en anden kvinde der talte meget om sine erfaringer med LCHF. Hun fortalte om hvorfor kvinder ikke kan leve på samme måde som mænd. Vi har brug for en anden tilgang til LCHF/KETO for at få balance i vores hormoner. Tankevækkende.

Og så har jeg haft lidt af en røvtur i forhold til sukker. Jep, jeg faldt i vandet, pladask ned, ren maveplasker. Jeg har nemlig spist halvdelen af en stor kokosmakron som jeg fik af en meget omsorgsfuld sjæl i dag. Og den så bare så lækker ud ! Der var ingen mel i…. så jeg tænkte.. skal, skal ikke. Det blev så til skal, men kun tre bidder. Den smagte MEGA lækkert, og levede fuldstændig op til sit udseende. Men hold nu op altså. Nu sidder jeg her med hjertegalop, hovedpine og hjernetåge. WTF ? Nu ved jeg hvorfor sukker ikke længere er min ven. Nu skal jeg tage kampen imod min krop hele dagen i morgen. Oh dear. Well, vi må se hvordan det går. Kold tyrker, siger jeg bare.

Jeg har også været fornuftig og praktisk. Jeg har nemlig fået forberedt min morgenmad. Skal jo ikke have frokost med om fredagen, som er den dag jeg forsøger at “faste” i 12 timer, for at rydde lidt ud i mine affaldsstoffer. Det går som regel super godt, men nu skal jeg nok blive udfordret pga. mit lille sukker”uheld” i dag. Damn.

Djævleæg og greenie

Jeg har rørt en dåse tun op med en stor spsk. Hellmans mayo, en frisk rød chili og lidt tabasco. Jep,- det skal smage af noget. Så har jeg kogt nogen æg som jeg skærer over, udhuler og fylder med tun. Blommen moser jeg med en gaffel og pynter ovenpå tunen. Lækkert og mættende. Jeg skal også have min greenie, den forberedte jeg i går. Nam nam, så skulle jeg nok kunne holde mig i 12 timer. Og ellers må jeg selvfølgelig spise til jeg er mæt igen. Gider ikke gå at være sulten !

Dejlig fredag alle sammen

Knus fra Linda

 

 

 

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *